donderdag 31 december 2015

Barrierestangen voor ramen

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Om dit tegen te gaan dient u adequate beveiliging toe te passen bij deze ramen.


Een barrièrestang voor grote en kleine kiepramen. Er zijn ook barrierestangen voor valramen (naar binnen klappende ramen ).

Opmerking: Bij valramen zitten de scharnieren aan de buitenzijde. Maar u kunt ook grotere ramen en lichtkoepels op een sierlijke manier beveiligen! De meesten hebben aan een opening van 15cm al genoeg.


Ook kleinere ramen , zoals bovenlichten, klepramen of bovenramen zijn dus niet veilig voor dieven. Ramen en lichtkoepels in huis zorgen voor een mooi verdeelde lichtinval en goede ventilatie. Deze brengen echter ook mogelijke nadelen met zich mee.


Veel licht en frisse lucht in huis is natuurlijk heerlijk.

Wilt u uw raam beveiligen met een barrierestang? Een inbreker heeft weinig ruimte nodig om binnen te kunnen komen. In woningen, maar vooral ook in bedrijven. Het voordeel van dit systeem is dat het uit. Dit rekwerk beveiligd ramen tot 42cm hoog en 100cm breed.


Leverbaar in de kleur wit. Daarom moet u als U uw woning inbraakveilig wil maken, de nodige aandacht. Raambeslag speciaal voor ramen. Het raambeslag van Panieksluiting. De inbrekers van tegenwoordig zijn heel brutaal maar.


Een SecuBar barrière stang voorkomt dat inbrekers door bovenlichtjes, klap-, toilet of andere ramen de woning binnenklimmen. Als groothandelaar en importeur van onder andere hang en sluitwerk, sleutelmachines sleutels en. Dankzij een barrièrestang is het mogelijk om je woning te verluchten met een veilig gevoel.


Uitstekend geschikt voor kleinere ramen. AXA barrièrestangen Veel woningen een klein raam boven een deur of venster, een zogeheten bovenlicht. Of een klein raampje voor verluchting in een WC.

Traliewerk voor ramen wordt veel besteld als beveiliging van nieuwe en oude woningen. Ontdek ons ruim assortiment tralies! Veel panden zijn voorzien van ramen die over het hoofd worden gezien.


Bijvoorbeeld een kelderraam of een bovenlicht bij het zijraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts