vrijdag 4 december 2015

Bamboe trap

Alleen de Allerbeste kwaliteit! Dan ontvang je morgen je Pakket! Bij Ecotrappen vindt u een bamboe trap in deze diepdonkere bamboesoort. Compleet vernieuwend in haar soort! Meer inspiratie vindt u op onze site.


Terra Forsa bamboe ladder- trap op maat.

U kiest bamboe in de eerste plaats omdat u het mooi vindt. Bamboe is mooi, duurzaam en hard. Wilt u alles weten over een bamboe traptreden, bamboe trappen, stootborden, aantreden of optreden, trapneuzen e. Snelle levering en gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs! Naast vloeren en meubelen in bamboe , is het nu ook mogelijk uw trap in. Basistrappen combineert de laagste prijs met de beste kwaliteit in trappen.


Wanneer onderstaande trap u aanspreekt, en u graag eens ideeën op doet voor een soortgelijke uitvoering van uw trap , dan verwelkomen wij. Traptreden en bordessen als. De bamboe traptreden zijn verkrijgbaar in de kleuren PUUR, KALM, STOER en ROBUUST en worden fabrieksmatig UV afgelakt of fabrieksmatig geolied.

Een bamboe trap crëeert sfeer met haar warme uitstraling. Bekijk onze uitgebreide collectie en lees de ervaring van anderen. Bent u op zoek naar een nieuwe trap ? Steeds de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs!


Anti-slip strip in bamboe trapbekleding. Voor een goede grip op de trap wordt er een strip geplaatst in de trapbekleding. U kunt kiezen voor een rubberen anti-slip.


Denk met het kiezen van een trap ook aan de duurzaamheid. Het Brown bamboe trapje is veelzijdig te gebruiken. Hang er tijdschriften over heen, in de hal handig voor dassen en sjaals of als handdoekenrek in keuken of badkamer.


Want bamboe is enorm stevig. Bovenaanzicht van bamboe caramel traptreden, behandeld met white was. Trap met graden bordes,. Goede combinatie van bamboe , oud eiken en verzinkt staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts