vrijdag 18 december 2015

Cilinder voor oplegslot

Beschikbaar in diverse materialen. Kwaliteit voor de beste prijs! Geleverd met sleutels ook in gelijksluitende systemen.


Een oplegslot kun je doorgaans zelf vervangen, zeker als je een beetje handig bent. Let bij aanschaf wel op de draairichting en de doornmaat van het slot.

Verwijder de schroeven van het oude slot aan voor - en zijkant van de deur en trek het slot. Ook als je een sleutel kwijt bent,. Cilinder oplegsloten zijn er in diverse prijsklassen. OPLIGGEND VOORDEURSLOT voorzien van DAG- en NACHTSLOT voor VASTE CILINDER.


Lips, hét veilige oplegslot met staart cilinder voor dikke deuren. Cisa oplegslot voor de voordeur met vaste cilinder , de draairichting is Din en zit van binnen uit bekeken rechts op de deur. Slot geleverd met zware sluitkom, rozet en schroeven.

Op zoek naar losse onderdelen voor je oplegslot ? Yale oplegslot met losse ronde cilinder Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Losse cilinders vindt u – evenals oplegsloten – in een grote variëteit binnen ons assortiment. Dit slot wordt compleet geleverd met een sluitkast, cilinder en.


Voor een nieuw oplegslot ,. Uitvoering: messing mat vernikkel standaard profiel met sperstiften en boorbeveiliging. Bent u van plan uw huidige cilindersloten te vervangen voor een anti kerntrek cilinder ? De oplegsloten van Yale zijn gemakklijk te bedienen met de trekker en cilinder. Oplegslot - aantal gelijksluitende cilinders.


Met de trekker kun je de dagschoot bedienen en de nachtschoot. NEMEF Staartcilinder voor oplegslot 150- lengte staart 5xmm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De veiligheidsoplegsloten van Nemef zijn voorzien van een zware veiligheidsrozet die de cilinder aan de buitenzijde. Maar ook voor elektronische cilinders en hun specifieke toepassingen zijn wij de aangewezen partij. Kijkt u voor verder informatie eens op onze.

U kunt dit oplegslot gebruiken voor o. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Check de voorraad of bestel direct online. Wanneer u uw oplegsloten wilt vervangen, dan kunt u het beste kiezen voor een oplegslot met vaste cilinder , dit bespaart u veel tijd en moeite. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor oplegsloten.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Deze veiligheidsrozet wordt tegenwoordig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts