vrijdag 25 december 2015

Uitvlakmortel

Is geschikt voor het binnenshuis uitvlakken en repareren van ondergronden zoals zandcement stucwerk en bestaand tegelwerk. Uitvlakmortel CTM6is na 3-uur. Coba is het merk van de vakman. Bekijk hier ons assortiment. De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend.


Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop?

Cementgebonden uitvlakmortel voor het uitvlakken van tegelwerk, metselwerk en lijmblokken. Voor het mooiste resultaat van uw beton ciré stucwerk. Mijn vraag gaat over het egaliseren van de wanden na het afbikken van de tegels. START UITVLAKMORTEL Omschrijving Start is een kant en klare uitvlakmortel op basis van zuivere vette kalk, met toevoeging van marmerpoeder, uitgezochte silicen, en. Bij bouwwerken moeten volgens de bouwvoorschriften in Duitsland voor dragende bouwelementen genormeerde of goedgekeurde bouwmaterialen worden gebruikt.


Tegalfix is geschikt voor het plaatsen en leggen van grootformaat. Tegalfix zet- en uitvlakmortel Remix Tegalfix zet- en uitvlakmortel is een kant-en-klare droge mortel op (witte) cementbasis. Grond- en uitvlakmortel op.

PCI Pericret is een snel uithardende, cementgebonden uitvlakmortel voor binnen en buiten. Op beton, metselwerk, kalkcement en cementmortels, gipskartonplaten, gipspleisters, keramische tegels. Het is geschikt voor wan vloer en plafond en kan aangebracht worden in een. Vebruik: 1liter voor een laagdikte.


Ardex A95 FLexegalisatie. PCI uitvlakmortel maakt je wand en vloer eenvoudig gelijk. Gebruik dan de uitvlakmortel voor 3-20mm laagdiktes. Snel bindende, vezel-versterkte, cementgebonden egalisatiemortel voor gebruik op wanden en vloer binnen en buiten.


TECHNISCHE GEGEVENS: Consistentie: poeder. Koop schonox bm flex zak kg uitvlakmortel voordelig bij de online bouwmarkt van Zeeland. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Wanduitvlakmortel webermix vlak voor egalisatie en reparatie van steenachtige en cementgebonden wanden. Meer info bij bij Weber Beamix.


De Kerakoll Keralevel LR is een uitvlakmortel voor de wand of vloer. Waterafstotende, cementgebonden uitvlakmortel , met een fijne, natuurlijke afwerking,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts