donderdag 10 december 2015

Houten slacouvert

Dit houten slabestek van Pure Olive Wood is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Voordelig te bestellen in diverse maten op Tapasplanken. Voor iedereen een voordeel. Vele aanbiedingen bij bol. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Voeg een rustieke touch toe aan uw buffet met dit houten slacouvert. Dankzij de warme, donkere kleur van het acaciahout krijgt uw buffet een meer huiselijke uitstraling. Deze heerlijk ruime houten slakom met slacouvert zijn een setje.


Gemaakt in Afrika is het beschilderd in een zebra-, en luipaard patroon. Laat houten keukengerei nooit in water of. Een mooie set saladebestek van kunststof met houten greep.


Lou laguiole- slacouvert bruin. Laguiole Style de Vie Luxury Line Saladecouvert Olijfhout.

Luxe slabestek van roestvrijstaal met houten heft in een mooi. Saladebestek bestel je nu online bij Kookpunt. Vanaf € gratis verzending. Vind de beste selectie houten slabestek fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten slabestek voor de dutch.


Of meer basic met producten uit de natuur zoals teak houten schaaltjes, houten slacouverts met decoratieve handvatten gemaakt van bone. Bowls and Dishes slacouvert van hout. De voorraadinformatie wordt elke 1½ uur ververst. Houten salade set bestaande uit o. Producten uit de webwinkel zijn hierin niet opgenomen en worden geleverd.


Bestaande uit een lepel en vork, voorzien van een holling aan de voorzijde voor een functioneel gebruik. Slacouvert gemaakt van beukenhout. Een mooi houten slacouvert is fijn om je prachtig opgemaakte salade te presenteren tijdens een etentje.


Ook leuk als decoratie in je keuken! Een warme en beschutte plaats om de. Ik heb ooit een houten slacouvert van mijn zus gekregen, laatst ging het stuk na járen. Ik zei er toen gelijk bij Oh zonde, die heb ik nog van Zus gekregen!


Een snijplank laten graveren Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een kaasplank, broodplank, tapasplank, snijplank of houten bor met jouw logo of wens er in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts