woensdag 30 december 2015

Voortent maten

Waarom zelf de omloopmaat meten ? Stel je eens voor wat een gedoe je allemaal hebt wanneer je de verkeerde maat voortent of luifel hebt. Je moet de tent terugbrengen. Wij adviseren deze caravan dan zelf op te meten.


Hoe bepaalt u de gewenste maat voortent ? Door een koord door de rail te halen en het daarna op te meten , is de omloopmaat eenvoudig vast te stellen.

Info over maten voortent caravan. Resultaten van zoekmachines! Een grondzeil of mat zijn vaak onmisbaar tijdens de vakantie maar ook in de thuis situatie.


Wij hebben voor u dan ook een groot assortiment. Isabella heeft alle omloopmaten verzameld en deze in een database opgeslagen. Deze database bestaat uit meer dan 20.


Specifieke eigenschappen van Unico voortenten zijn de hoge mate van stormvasthei de eenvoudige opzet en het gewicht. De collectie van Unico bestaat uit voortenten ,. Eigen productie zorgt voor een topkwaliteit voor een lage prijs.

Gratis verzending vanaf €15. In ons assortiment vindt u de meest gangbare maten , zodat de kans groot is dat er een geschikte voortent voor uw caravan tussen zit. Bekijkt u de voortenten ,. De Genua voortent is een voortent van enorme klasse. De Unico Genua 3voortent gebruikt bij alle maten standaard vijf nokliggers. U meet vanaf het afspanpunt A door de rail van de caravan met een niet-elastisch koord tot afspanpunt.


Tenttapijt en tenttegels Op de blote grond lopen in een mooie voortent kan natuurlijk niet, een beetje bedekking op de grond is zeker nodig. Bij een nieuwe voortent bestaat altijd de mogelijkhei dat het garen eerst moet zwellen, voordat de naad waterdicht is. Voortenten van topkwaliteit voor de scherpste prijzen. Als u een voortent voor uw caravan koopt is het belangrijk dat u de juiste gegevens bij de hand heeft: merk, type en het bouwjaar van uw caravan.


Uw voortent omloopmaat bepalen : Om te beginnen dient u uw caravan waterpas te zetten. Vervolgens meet u de afstand van de gron door de rail,. Voor deze voortenten hebben wij alleen de gevraagde maten nodig.


Hier enkele merken caravans waar wij voor U een perfect passende voortent. Deze luifel past op alle Gerjak voortenten die voorzien zijn van een bloktandrits in de. Doréma tapijt voor in de tent Het tapijt van Doréma is ideaal tijdens het kamperen.


Met name voor kampeerders die een lange tijd op dezelfde plek blijven staan. Voor het perfect op maat maken van uw Fortex voortent of luifel is het essentieel dat er gewerkt wordt met de juiste omloopmaat van uw caravan. Walker voor jarenlang kampeerplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts