maandag 28 december 2015

Afdekzeil 6x10

Bestel uw afdekzeil online. Groen, Wit en Blauw Voor 21:besteld morgen in huis! Afdekzeilen voor alle INTEX baden. Ook solar afdekzeilen leverbaar!


Wij hebben elke afmeting beschikbaar zodat u nooit mis grijpt.

Koop online uw dekzeilen voordelig en snel! Bescherm uw goederen en producten met ons afdekzeil 6xmeter. Ons zeil biedt onder andere bescherming tegen weersomstandigheden. Waterdicht en sterk pvc dekzeil voor langdurige afdekkingen.


Ruime keuze aan standaard afmetingen, direct uit voorraad leverbaar. Stevig afdekzeil of grondzeil. Vandaag besteld is morgen in huis.

Op voorraad in verschillende kleuren, alle kleuren zijn per stuk te koop! Als u het dekzeil invouwt is het ook ideaal te gebruiken als stevige afdekhoes. Ideaal tijdens dakwerken, of als tijdelijk dak tijdens werkzaa. Martens dekkleed oranje 6xmeter (1) 39. Gebruik voor langdurig afdekken of afschermen een afdekzeil van Waterborg!


Ook zeer geschikt als grondzeil! Een afdekzeil is goed te gebruiken als u materialen of. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. De ogen zijn gemaakt van stevig aluminium en de omzoomde randen.


Zware kwaliteit groen dekzeil, afdekzeil , dekzeilen als versiering van uw feest of bescherming. Een uiterst sterk, vochtbestendig en onvergankelijk afdekzeil is bruikbaar in veel verschillende sectoren : de bouwsector, de industrie, de landbouw, bij. Blauw 650gr PVC afdekzeil met 18mm zeilringen (nestels, ringogen). Omgezoomd en een stevige rand met PVC pees. Over een afdekzeil loop je gemakkelijk heen en je hoeft niet bang te zijn dat het scheurt.


Het Bo-Camp PVC afdekzeil is voorzien van gelaste naden en stevige kunststof zeilogen.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Voor vele dingen toepasbaar. Met volgens mij ringen rondom. Dekzeil 6xmeter Handig wit dekzeil!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts