woensdag 23 december 2015

Warmtepakking rug

Warmtekussen voor nek en rug met fijne pasvorm Het Medisana HP6Elektrisch warmtekussen heeft temperatuurniveaus en is dankzij de. Aparte vibratiemassage op het zitvlak met selecteerbare sterkteniveaus-Aparte hoogte verstelbare nekmassage. Info over warmtepakking nek. Resultaten van zoekmachines! Ons centrum en onze Nederlandse filialen zijn gespecialiseerd in de warmtepakking.


Klachten als door de rug gaan, een stijve nek, stijve spieren, moeilijk kunnen lopen,.

Ook kan er gebruik worden gemaakt van een warmtepakking. Als de warmtepakking onaangenaam heet wordt,. Heat Pad zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug , nek, schouders en pols ten gevolge van. Warmtepack rug - en schouder voor slechts € 69. Dit is een medisch hulpmiddel.


Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Deze warmtecompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug , nek, schouders en pols. Warmt op tot 54°C in enkele seconden.

De warmtepakking die zichzelf opwarmt. Aromatherapie Body min. Paraffine pakking voor warmtetherapie online te bestellen bij Alprovi. Warmte pakkingen met paraffine blijven lang warm.


ThermaCare Therma Care zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug , nek, schouders en pols ten gevolge van spierspanningen. Hierbij wordt meestal een warmtepakking op de rug , voeten of buik aangebracht. Geeft gedurende uur constante. De Sissel Therm warmtepakking is een warmtekompres.


Deze is ideaal om de spieren in de rug , schouders en nek te ontspannen. Activeer de Sissel Therm met één druk op. Bij verkeerd gebruik kan de warmtepakking brandwonden veroorzaken, zelfs bij lage temperaturen. Na de ontspannende lichaamsmassage wordt uw gehele lichaam gepeeld en voorzien van een warmtepakking. Hotstonemassage rug (minuten) of Hotstonemassage lichaam.


Ontspannend voetenbad- en massage, warmtepakking rug met aansluitend rugmassage, korte schoonheidsbehandeling bestaande uit dieptereiniging, peeling,. Op je rug liggen met opgetrokken of gebogen knieën is onverstandig als je last van je knieën hebt. Leg ook geen kussen onder je knieën,.


Bemer-therapie, Andullatie-therapie.

Herbruikbare koude- warmtepakkingen op basis van natuurlijke klei. Uitermate geschikt ter pijnvermindering. In geval van traumata massagezalf nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts