donderdag 9 november 2017

Gierslang

Bent u op zoek naar een zuigslang, persslang of een gierslang ? Profiteer van hoge kortingen, bestel direct! Bestel uw gierslang en bulkslang bij Mees van den Brink Een lekkende, kapotte of versleten slang op het moment dat u wilt gieren, het land wilt beregenen of veevoeder. Vind gierslang op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Zuigslangset met voetklep en koppeling lengte meter. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? De platte gierslang wordt per meter verkocht. De gierslang heeft een werkdruk van bar. De maximum druk waarbij de slang het zal begeven bedraagt bar.


Deze platte gierslang heeft een wanddikte van 6mm.

De binnendiameter van de slang is 32mm. De buitendiameter bedraagt 36mm. Zakelijke goederen kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen. Agrarische groothandel en tevens dé webwinkel voor boeren, burgers en buitenlui.


U vindt hier een groot assortiment artikelen voor als u professioneel of voor uw. De slang heeft een werkdruk. Zolang de voorraad strekt. Gierslang in de aanbieding! Hydraulische zuigslang aansluiting voor uw giertank!


U hoeft de slang niet in de klem te hangen, omdat de. Aluminium, kunststof, rvs en. Geen onverwachte kosten in het buitenland met de buitenlandbundels van KPN. Internet, bel en sms voordelig vanuit één bundel als je op reis bent. Perrot Ede voor beregening van tuin en park met sproeiers en beregeningsautomaat.


Ook voor water en kunst in de tuin, waterwerken en fonteinen of fonteininstallaties.

Bij De Boer Drachten vindt u een groot assortiment mestslangen (gierslangen) en zodebemesterslangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts