donderdag 16 november 2017

Altrex stabiliteitsbalk

Deze Week Keuzekorting op Altrex. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Met een stabiliteitsbalk onder je ladder sta je steviger.

Lees dan altijd eerst de handleiding. Stabiliteitsbalk voor de All Round 2-delige ladder. De naam zegt het eigenlijk al: de stabiliteitsbalk. Met deze balk zorgt u voor een stabiele werkomgeving.


Dankzij de stabiliteitsbalk heeft u extra stabiliteit. Altrex All Round 2-delig stabiliteitsbalk. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor ladders aanbied.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.

Voor diverse producten zijn er onderdelen los verkrijgbaar. ALTREX EINDKAP STABILITEITSBALK MOUNTER. Mocht een onderdeel niet op de lijst voorkomen, dan kunt u. Voor rondvormige stabiliteitsbalk.


Onder andere geschikt voor. Altijd extra voordelig en snel geleverd. Bestel nu bij onze webshops! Ook na de aankoop van je product staan we voor je klaar. Eindkap stabilisatiebalk vouwladder.


Jouw materiaal altijd in topconditie. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij,. De brede stabiliteitsbalk voorkomt wegzakken en de 25mm diepe sporten zorgen voor voldoende grip tijdens de klus. Info over ladder stabiliteitsbalk. Resultaten van zoekmachines!


Doordat de vouwladder aan beide kanten is uitgerust met lange stabiliteitsbalken en robuuste antislip voeten staat hij erg. Van laddervoet, ladderbankje, ladderafhouder,. Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Je werkt ook nog eens veilig dankzij de stabiliteitsbalk ,. Trappen, ladders en steigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts