donderdag 16 juni 2016

Deurborstel

Knaagdierresistente deurborstels Kieren onder deuren zijn ook een ingang voor muizen. Dus deuren naar buiten moeten goed afsluiten, is er toch nog een kier gebruik. Tocht is een energie slurper, geef tocht geen kans met deze deurborstel die zicht automatisch aanpast aan elke oppervlak. Witte deurborstel met zelfklevende strip voor een binnen deur.


Geef tocht geen kans met deze heel eenvoudig aan te brengen anti-tochtborstel. Tocht veroorzaak veel warmteverlies en verlies aan comfort.

Daarmee bespaart u op energie voor huisverwarming. Maak gebruik van de verschillende tochtwering van Praxis. Deurborstel met veer voor onregelmatige of schuine oppervlaktes.


Onze expertise ligt op het gebied van borstel afdichtingsoplossingen op basis van borsteltechniek. Afdichtingen van Gezu verbeteren de eigenschappen van uw product. Met een goede isolatie van je woning kun je hoge stookkosten voorkomen, dan is het slim om even te checken of er tocht onder je deur door komt. Aluminium met Nylon Borstel Voeg product toe aan winkelmandje.


Houdt tocht tegen en warmte binnen. Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen over DEURBORSTEL M.

Dijk Borstelwerken Heerhugowaard tel. U gebruikt een verouderde browser. De browser die u gebruikt is verouderd en wordt niet langer ondersteund door deze website. Hierdoor kunt u bepaalde toepassingen. Nooit meer modderschoenen in huis!


Groot aanbod schoenborstels voor bij de voordeur. Stripborstels met profiel zijn eenvoudig te monteren en bieden een flexibele en duurzame afdichting voor iedere ondergrond. Wij denken graag met u mee om voor uw. ELLEN DBS -Acryl Resistent- van Elton.


Geschikt voor de meeste deuren en te gebruiken over vloerbe. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiƫnt online! Deurtotaalmarkt: uw specialist in deuren. In ons assortiment vindt u deuren van.


EllenMatic valdorpels tegen tocht en geluid voor montage in de groef aan de onderzijde van houten, kunststof en stalen deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts