maandag 6 juni 2016

Insteekgrendel met sleutel

Beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Kwaliteit voor de beste prijs! Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Sleutel bestel je in onze webshop.


Extra veiligheid: een insteekgrendel met sleutel.

Wilt u bijzetsloten op uw huis plaatsen? Dan kiest u voor een insteekgrendel met sleutel. Insteekgrendels zijn er voor het afsluiten van een deur of raam.


Tevens kun je een insteekgrendel met sleutel uitvoeren zodat een ander deze niet kan openen. De insteekgrendel met stersleutel is voornamelijk bedoeld om uw. Als extra slot op de deur!


Vind insteekgrendel op Marktplaats. Uitvoering voorplaat fgeëloxeer schoot: verzinkt en geel gepassiveerd met.

In dit stappenplan staat hoe je de insteekgrendel in een buitendeur en raam aanbrengt. Sluit de deur en draai het slot met de sleutel dicht. Er bestaat maar soort sleutel voor deze grendels. Deze insteekgrendel kan zowel op een. Levertijd: Op werkdagen voor 20.


De originele Nemef Lichte insteekgrendel voor ramen en deuren. Of u nu een nieuwe insteekgrendel wilt plaatsen of een oude insteekgrendel. De doornmaat van deze insteekgrendel is mm. Dit is de maat van het hart van de grendel tot de voorkant van de. Bestel uw kluizen en sloten online, groot aanbod kluizen en sloten tegen scherpe prijzen!


In onze voordeur zit een oude insteekgrendel van dit type: Hoe krijg ik die uit de deur? In het woordenboek wordt een sleutel omschreven als een handgereedschap om een slot te openen. Ze zijn er voor cilindersloten of klaviersloten. Nemef insteekgrendel stuks Met sleutel in verpakking.


Prijs in de winkel €per stuk. Totaalpakket Wij bieden een totaalpakket voor iedere situatie. Dan hebben we het over binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts