dinsdag 21 juni 2016

Schonox du

Forbo Eurocol Nederland Voor Vakman, Retail en Groothandel! Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken!


Wij verbeteren uw werkleven iedere dag – met afdichtingen, tegellijmen, egaliseermiddelen, parketlijmen, en vele andere kwaliteitsproducten voor de bouw en renovatie. Voor het verlijmen volgens de dunbedmethode van porcellanato-grès, keramische tegels, steenstrips e. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.

Shop online of bezoek één van onze showrooms! Schrijf als eerste een review. Alles voor slimmer bouwen Alles voor de vakman onder één dak. Professioneel en breed assortiment. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Schonox DU snelbouw poederlijm zak kg.


Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 50. Voor het voegen van keramische wandtegels, aardewerk en mozaïek met zuigende scherf. Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in!

Levertijd U kunt de actuele voorraad opvragen door op de product pagina te klikken op Klik hier om de actuele voorraad van dit product te zien. POEDERLIJM SNELHARDEND ZAK A KG. De betreffende adviezen, richtlijnen en DIN-voorschriften moeten in acht genomen worden.


Voor elke tegelwerkklus of tegelwerkproject hebben wij een geschikte tegellijm. In ons assortiment hebben we soorten: poedertegellijmen. VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD volgens Verordening (EG) Nr. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd.


Zowel deze website als andere partijen. Met snelle mortelverharding voor het verlijmen van keramische tegels, steenstrippen, bouw- en isolatieplaten e. Altijd op voorraad NU voor maar €2per zak a kg! SCHONOX DU Snelbouw-poederlijm. Voeg toe aan verlanglijst.


Toevoeg- en voorstrijmiddelen Productbeschrijving. Schönox DU Snelbouw poederlijm zak kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts