donderdag 2 juni 2016

Bamboe tandenborstel

Tot wel 1 minder verkleuringen in slechts dagen. Binnen weken gezonder tandvlees. Ontdek de voordelen van AirFloss! Bekijk specs én de beste prijzen voor elektrische tandenborstels op Vergelijk. Snelst groeiende plant in ons assortiment.


Bestel bamboe in een bak of als haag!

Maak kennis met de Humble Brush, de mooiste tandenborstel van bamboe. Het handvat is gemaakt van 1 bamboe en de borstelharen zijn gemaakt zonder BPA. Wil jij ook een bamboe tandenborstel kopen voor schonere en wittere tanden? Zeer fijne borstelharen 1 natuurlijk Voor uur besteld = morgen in huis!


Het is met hitte behandeld om de buitenlaag bamboo te. CHARCOCO bamboe tandenborstel is gemaakt met 1 natuurlijk materiaal. The NextBrush tandenborstel van bamboe , Dutch design, duurzaam gemaakt en minder plastic!


Keuze uit soft, medium en hard voor iedere tandenpoetser!

Voor elke verkochte tandenborstel wordt (de waarde van) een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood. Bamboe tandenborstel met zachte, BPA-vrije borstelharen! Ecologische tandenborstel van bamboe en zachte nylon haren van Humble Brush. Veilige tandenborstel vrij van BPA.


Koop hier een fijne bamboe tandenborstel ! Hoge kwaliteit tandenborstel , waarmee je bovendien de plastic afvalberg een stukje verder verminderd. Een luxe tandenborstel , gemaakt van het meest duurzame materiaal op aarde dat ook nog eens rechtstreeks uit de natuur komt. De grootste collectie tandenborstels ! Tandenborstels tegen de laagste prijzen.


Je vindt de goedkoopste webshop voor elektrische tandenborstels op Vergelijk. Het wordt in Azië gebruikt om water te. Binchotan is houtskool gemaakt van Japanse eik. Dit helpt de BLOOMR Coconut. Deze tandenborstel is gemaakt van biologisch bamboe.


Duurzaam en 1 natuurvriendelijk. Vijf verschillende soorten. Deze bijzonder fraaie tandenborstel is gemaakt van 1 afbreekbaar bamboe en de borstels zijn gemaakt van nylon-6.

Nylon, omdat dit het beste alternatief is. Een bamboe tandenborstel met bio-plastic haren in gerecycleerde verpakking. Wat maakt een tandenborstel ecologisch?


Nou, het antwoord daarop ligt voor de hand: het materiaal. Om mijn plastic verbruik te verminderen kocht ik drie zero waste items: RVS rietjes, een bamboe tandenborstel en boodschappenzakjes. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts