vrijdag 28 september 2018

Lithofin kleurverdieper

De steen kon de hoeveelheid product niet opnemen en het productresidu vormde plasjes die opdroogden. Online bestellen van Tuin en Terras producten. Ontdek dè Doe-het-Zelf Webshop: TS24.


ADVIES : voor een water- ,olie- en vetwerende werking kan u impregneren met Lithofin Vlekstop W (onzichtbaar) of Lithofin Vlekstop PLUS (kleurverdiepend). Voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren in ruwe, poreuze natuur- en sierbetonsteen.

Het is voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren vann ruwe. Technische Informatie Art. Lithofin mn- kleurverdieper versterkt de kleur en structuur van uw vloer, waardoor deze kleuriger en levendiger lijken.


LITHOFIN MN kleurverdieper online kopen of prijs weten? Lithofin onderhoudsproducten: de professionele oplossing voor het reinigen, beschermen en onderhouden. Brengt de kleuren tot leven en verdiept.


De Lithofin vlekstop plus beschikt over een vlekwerende impregnering met kleurverdieper.

Gebruiksklare impregnatie op waterbasis met speciale kleurverdiepende componenten, gedeeltelijk op basis van regeneratieve resp. Versterkt de kleur van poreuze steenoppervlakken en beschermt tegelijk tegen. Info over kleurverdieper natuursteen. Resultaten van zoekmachines! HG kleurverdieper en beschermer voor terrassen van natuursteen 1l kopen?


Kleurverdieper voor graniet, hardsteen en ander natuursteen. De vuiloplosser van Lithofin voldoet samen met Lithofin impregneer en kleurverdieper uitstekend. Natuurstenen wasbak weer als nieuw. Lithofin Bescherming voor marmer natuursteen Lithofin Bescherming oplosmiddel bevattende impregnering basis hoog-waardige verweringsbestendige siloxaan-verbindingen. Impregnering met kleurverdieper.


Verdiept kleur en structuur van de steen en houdt het. Weersbestendig produkt met duurzame werking voor binnen en buiten. Geeft een “nateffect” zonder te glanzen. Werkt water en vuilwerend. Instructievideo voor het impregneren van natuursteen met behulp van Lithofin Vlekstop W.

Lithofin MN Easy Clean is een onderhoudsproduct voor keukenbladen en tafels. Alles voor vakmannen en kwaliteitsgerichte doe-het-zelvers van ruwbouw, isolatie, gevel tot tegels, terras en tuin. Neem een kijkje op onze website.


Lithofin Protector is een speciaal product voor de reg. Onderhoudsproducten Lithofin voor natuur en betonsteen. Verbetert het uiterlijk van ruwe, poreuze, en sierbeto.


Uitgebreid gamma Lithofin producten om jouw vloeren en wandtegels optimaal en gebruiksvriendelijk te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts