woensdag 5 september 2018

Hor slierten

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Horren van alle merken op beslist. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur. Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren, ook speciale horren voor je dakraam,.


Bij alle kunststof slierten vliegengordijnen is het zo dat ze een week nodig hebben met warm weer om mooi recht te gaan hangen. Zo kun je overdag de warmte uit je huis kwijtraken en ‘s avonds in een koele kamer slapen. Zorg er met een hor voor je raam voor dat alle insecten buiten blijven. Magneet hor Ultra 95x235cm.


De 4slierten buigbaar kunststof zijn voor u makkelijk in gebruik, maar maken het vliegen moeilijk om uw huis in te komen. De hor is hierdoor ook weer eenvoudig te verwijderen. Liever een hor die je in het kozijn kan klemmen? Kijk dan eens naar een inzethor. Wilt u zo min mogelijk met een vliegenmepper in de weer, dan is dit vliegengordijn met luxe uitstraling wellicht een goede optie voor u. De beste kwaliteit plissé hordeuren op maat voor de laagste prijs, en snel in huis.


Rolhorren van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt. Robuust en geschikt voor draairamen en dakramen. Snel gelever geen verzendkosten! Kies welke accessoires u wilt. Een inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen.


De hor blijft gewoon zitten of het raam nu open of dicht is. Het hor gordijn sluit automatisch door de magneten in het. Om de slierten sneller te laten uithangen en minder statisch te maken kunt U het in een heet sopje.


Sommige mensen vinden dit ideaal en anderen vinden het juist minder prettig om door de hangende slierten te lopen. Hou vliegen en andere insecten buiten de deur met een vliegengordijn. Bij GAMMA vind je kralen gordijn en kattenstaart gordijn. Het vliegengordijn, ook wel draadgordijn genoemd is kant en klaar. Check nu alle deurgordijnen.


Voor elke deur biedt Bruynzeel een hor die aansluit op de situatie. Bekijk online het assortiment horren voor enkele deuren en vind een verkooppunt in de buurt. Vliegengordijn Outlet: Nu tot wel korting op vliegengordijnen!


Bestel hier je favoriete hordeur of vliegengordijn! Snelle verzending in Nederland en België!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts