woensdag 19 september 2018

Vinyl mat

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Mat vinyl geschikt voor: zowel binnen als buiten, met een levensduur van jaar bij buitengebruik. Specificaties:Materiaal: 70μ polymeric zelfklevend vinyl op een.


Deze lijn zelfklevend vinyl is van het merk Oracal, de 6is een mooie, goed klevende folie die goed te pellen is. Deze folie is bedoeld voor vlakke.

Silhouette vinyl mat is speciaal op maat gesneden voor de snijplotter: Silhouette Cameo 2. Per strekkende meter of per rol verkrijgbaar. VinylVinyl is DE plek voor Vinyl en alles wat daarbij komt kijken. Vinyl wordt ook wel zeil genoemd en wordt mat afgewerkt voor een authentieke look.


In tegenstelling tot een houten vloer, kun je vinyl eenvoudig met water reinigen. Unieke vinyl matten van Beij Flor uit Israël. Prachtige vloermatten, tafellopers en placemats vindt u bij Boer Staphorst. Vinyl stickers zijn de meest voorkomende stickers, ze zijn voor bijna alles geschikt.


Bestel jouw vinyl stickers in formaat, vorm en aantal naar keuze.

Zelfklevende Stickerfolie ( Vinyl ) Matte afwerking Monomere folie 80µm Geschikt voor alle snijplotters Voor vlakke ondergronden zoals deuren, ramen. Deze monomeer laat zich gemakkelijk snijden en pellen, ook voor kleinere letters. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee.


Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. De Ritrama M3serie is een matte monomere vinyl voor belettering, outdoor ongeveer jaar te gebruiken, indoor langer. De vinyl heeft een dikte van 75µ en is.


Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Niet alles op voorraad levertijd is daardoor tot werkdagen.


Merk: RitramaAspect: MatKleur:naar keuze Dit vinyl is geschikt voor elk type ontwerp vooral voor de. Alle prijzen voor vinyl zijn prijzen per strekkende meter. Wij werken enkel op afspraak. De breedte van het vinyl kan 30cm of 35cm zijn.


Transparantie applicatiefolie met grid om uit te lijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts