maandag 10 september 2018

Vliegtuigtriplex

Bespaar tot wel via kiesproduct. De platen worden gebruikt in de modelbouw. Laserbeest heeft vliegtuigtriplex 1mm op voorraad in de volgende formaten: 30x20cm, 45x30cm, 60x45cm en 90x60cm. Materiaal is ook los te bestellen.


Naast onze specialiteit berkentriplex, waaronder gecoat triplex zoals betontriplex, leveren wij een groot. Het grootste assortiment vind je bij dehoutgroothandel.

Alle diktes verkrijgbaar tegen scherpe prijzen! Opgebouwd uit zeer dunne lagen fineer. Deze dunne meerlaags opbouw geeft een zeer sterk resultaat. Fins berken triplex met foutloze binnenfineren.


Goedkoop,Berken is technisch het fraaiste multiplex. Kijk voor meer informatie op Plaatmateriaal, daar vindt u alle informatie over gefineerd multiplex en MDF. Modelbouwhout Berken Triplex Houten Platen Zoek niet verder.


OOk wel bekend als vliegtuigtriplex bestaat uit laagjes kruislinks verlijmd berken hout. Je kunt ipv fineer ook dunne vliegtuigtriplex gebruiken, dit buigt ook heel goe en eens enkele lagen over een mal gelijmd zijn, verroert dit nooit meer.

Koop of Verkoop triplex op Marktplaats. Multiplex en triplex zijn plaatvormige composietmaterialen die opgebouwd zijn uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd worden. Er zit een groot verschil tussen Berken en populieren Multiplex, Berken is veel zwaarder maar ook veel sterker.


Vliegtuigtriplex is overigens ook dun (Fins) Berken. Het dunne berkenmultiplex dat verkocht wordt onder de (ouderwetse) naam vliegtuigtriplex wordt gebruikt in muziekinstrumenten, lampenkappen, boten. Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website.


Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als je houtbewerking als hobby hebt kan er een moment komen dat je het zat bent om te werken met platte oppervlakken en haakse hoeken. Bij Jan Smulders Triplex staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We kiezen hier onze fabrikanten op uit.


Deze voldoen volledig aan milieu-keurmerken. Triplex en multiplex zijn platen die bestaan uit meerdere houtfineerlagen. Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Buigtriplex 3mm bestellen? Nu tot korting op het buigtriplex assortiment Binnen uur thuisbezorgd door heel NL De beste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts