dinsdag 18 juli 2017

Stapelblokken 60 x 15 x 15

Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. De beste prijzen tuinartikelen. Shop direct online op beslist. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Dit Cannes antracietkleurige stapelblok is gespleten voor een uniek relief en toepasbaar. Koop muurblokken en stapelblokken voor uw tuin eenvoudig online bij Steenvoordeel:. Bekijk product € per stuk. Resultaten van zoekmachines!


U heeft geen producten in uw offerte aanvraag. Met de Linea stapelblokken heeft u de mogelijkheid een strakke afscheiding te maken. Groot assortiment stapelblokken.


Een mooi stapelblok voor een zeer voordelige prijs.

Afmetingen en Inhoud: 145(l) x 67(d) x ,3(h) cm. Dit Basalt grijze stapelblok is gespleten voor een uniek relief en toepasbaar als trapsteen. Ons assortiment muurelementen is uitgebreid met de nieuwste collectie GeoPlano stapelblokken in verschillende kleuren.


Ideaal om bijvoorbeeld een plantenbak te maken of om accenten aan te brengen in de tuin. Deze stapelblokken zijn verkrijgbaar in diversel kleuren en hebben een formaat van 15x15cm. De lengte waar u uit kunt kiezen is 4 of 80cm Bestel uw muurelementen. Koop of Verkoop stapelblokken op Marktplaats.


Ongeveer stuks stapelblokken antraciet nieuw op te halen voor een goed bod. De stapelblokken hebben een afmeting van 60x15x12cm. Stapelblok 15x15x60cm strak antraciet online kopen. Het antracietkleurige stapelblok is centimeter breed en zowel centimeter hoog als dik.


Online verkoop per stuks voor € 287. Info over stapelblokken 15x15x60. U zoekt Wallblock 15x15x60? Neem contact op met onze productspecialist of bestel Wallblock 15x15xdirect in de webshop. Nieuw, linia Excellence: kleurvaster en maatvaster, de linia Excellence van Excluton!


De linia 15x15x1van Excluton is nieuw in ons assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts