maandag 27 juni 2016

Dakraam caravan

Gegarandeerd De Laagste Prijs! Dakraam bestel je in onze webshop. Bespaar tot wel via kiesproduct. Enorme keuze in dakluiken en dakramen voor camper en caravan.


Specialist in onderdelen en accessoires voor alle merken campers en caravans. Op zoek naar een nieuw dakluik voor je caravan of camper?

Kies dan voor een dakluik van Obelink. Bij de montage van het dakraam hebt u afdichtingskit nodig. Wilt u uw camper of caravan nog comfortabeler maken door zelf een dakluik te plaatsen?


Wij voorzien u graag van de nodige artikelen en informatie. Het Mini Heki S dakluik is ideaal voor je caravan. Info over dakraam hobby caravan. Resultaten van zoekmachines!


De gegeven afmetingen zijn buitenmaten.

Het vervangen van een dakluik is klaar terwijl u wacht, dus geen brengen en halen van de caravan. Mooi groot dakraam met verduistering en vliegenhor. In diverse merken verkrijgbaar! Takken, hagel, hitte, zon.


Ruim online aanbod kampeerartikelen Bekijk en bestel via de webshop! Een dakluik is aan tal van belastingen onderhevig. Een ervaren doe-het-zelver kan zo’n luik wanneer nodig zelf vervangen. De Kampeermarkt heeft diverse merken zoals Elixir en Thermoform en maten in voorraad. Het Vent dakluik van Fiamma met Rollo Vent verduistering vindt u bij kampeerwinkel De Wit Schijndel, nummer in caravan en camper dakluiken.


Maar wat als er toch nog een plek in jouw caravan is die wel wat extra licht en lucht kan gebruiken? Gratis Retourneren in dagen! Het is aan te raden om dit door een echte monteur te laten doen want dan krijg je altijd garantie op de klus. Dakluik monteren in de caravan.


Wij hebben veel maten van de Remiflair en Remisun op voorraad. De meeste zijn leverbaar in het creme of grijs. Wordt veel toegepast in de volgende caravan en kampeerauto merken o. Dehtleffs,Hymer,LMC en TEC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts