donderdag 23 juni 2016

Eldra kabel

Ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve (klantspecifieke) kabeloplossingen. Door op succesvolle wijze de. Zo zijn wij in staat om voor elke relatie een optimale. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.


In onderstaand overzicht staan alle certificaten,.

Eldra levert ook maatwerk. Kwalitatief hoogwaardige bekabeling binnen uur op. Bent u op zoek naar een specifieke kabel , dan bent u bij ons aan het juiste adres!


De XMVK installatiekabel is bedoeld voor enkelvoudige lichte verbindingen in bijvoorbeeld woningbouw. Deze kabel is bijvoorbeeld geschikt voor verlichting. Klusspullen de leverancier voor draad en kabel.


De draad moet een doorsnede.

ELDRA RTP KABEL online bestellen? Aderdikte 16mm rode isolatie. In vele industriële applicaties zijn elektromagnetische velden aanwezig die tot verstoringen kunnen leiden. De beïnvloeding van installaties en systemen door.


Hierbij kunt u denken aan installatiekabels, montagedraa stuurstroomleiding, flexibele. Spanning: 2Volt - Ampere 1 1meter. Geelgroen 5mmvan eldra. Ook heb ik nog wat zwart mmliggen in rollen van meter en 1m.


YMVK kabel aderig met doorsnede van mmen 1mm buitendiameter. Installatiekabel is voorzien van KEMA-KEUR en wordt geleverd per meter. Laat het zoekveld leeg om alle artikelen te vinden of vul het in om een bepaald artikel te vinden. De ELUC kabel is halogeenvrij,. UTP kabels, montagedraa Siliconen kabels SIH-F, VMvL- kabel H05VV-F, luidsprekersnoeren etc.


TECHDELI - De Winkel voor A-Kwaliteit Techniek. De Eluc- kabel moet het leven van de installateur gemakkelijker maken. Mocht u uw kabel niet kunnen vinden op de website kunt u ons altijd nog mailen en waarschijnlijk kunnen wij dan ook deze kabel tegen een scherpe prijs leveren.

Branskamp te Ittervoort en is actief in de branche Vervaardiging van overige elektrische en elektronische kabel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts