donderdag 30 november 2017

Remmers gw 310

Voor het behandelen van alle geveltimmerwerk. De lazuur voldoet aan alle. Het product wordt al tientallen jaren gebruikt in de houtverwerkende industrie, het heeft zich daardoor.


Induline GW - 3voldoet aan alle eisen van de professional. Watergedragen lazuur voor een oppervlaktebescherming in een dunne laag met schimmelwering en conservering van de verffilm.

Remmers GW-3is zowel een buitenbeits als een vloeibaar impregneermiddel. Hout is een natuurlijk product met een authentieke uitstraling. Het is tijdloos en past zowel bij zowel klassieke, landelijke als moderne. Leírások: Műszaki adatlap. Een in water geëmulgeerde, biocide houdende impregneerlazuur.


Zwarte induline remmers gw-3zwarte mat diepzwart Te koop zwarte induline voor schuren ,schuttingen ,douglas en larix en vuren hout enz. Kleurloze houtbeschermingsimpregnering op waterbasis. Al onze geverfde Douglas producten zijn voorzien van deze duurzame Remmers kwaliteitsverf.

Om de producten die wij verkopen na te kunnen. Is een watergedragen lazuur voor een oppervlaktebescherming in een dunne laag met schimmelwering en conservering van de. De induline is daarnaast water- en vuilwerend en heeft. Fijnbezaagd hout is zoals deze van de zagerij vandaan komt.


Het hout is dus ruw gezaagd en er kunnen kleine maatverschillen in zitten. Remmers Bouwchemie is als producent en leverancier van bouwproducten een kwalitatieve aanbieder van producten van Renovatiecenter. Remmers bouwchemie producten om hout te onderhouden en te beschermen tegen vocht, vuil , weer en wind. Dekkende Remmers buitenbeits.


Remmers Eco tuinhoutolie - Bangkirai liter: € 450: Remmers Eco tuinhoutolie. Al onze zwarte planken zijn voorzien van een dubbele laag Remmers GW3zwart. Deze kwalitatief goede verf beschermd het hout voor jaren.


Douglas hout is een van de hardste naaldhoutsoorten uit. Remmers houtbeschermingscreme is wereldwijd de eerste buitenbeits op basis van crème. Het gaat hierbij om een echte crème en niet om een gel-product. It can be used for coating all.


Vízbázisú vékonylazúr kültérre, kékülés elleni védelemmel.

Kültéri fa felületek kezelésére ajánlott. Word lid van onze mailinglijst: Abonneer. Naast Remmers Verf hebben wij in.


Kwaliteitsproduct en milieubewust Kleurloos Veel gebruikt als gevelafwerking voor de houtsoorten Douglas Eiken en. Bouwafdichting en –onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts