vrijdag 10 november 2017

Automatische valdorpel

Valdorpels kunnen ingefreesd worden waardoor het een inbouw valdorpel. Een valdorpel is een deurafsluiter die zich. Bij het het sluiten van een deur komt de valdorpel naar beneden en bij het openen gaat het naar boven.


Montage valdorpel : Valdorpel t. Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder de deuren met de automatische tochtvaldorpel Planet.

Afname Per: Stuk Lengte (mm): 7Brandwerend? Nvt Geluidsniveau dB(A): Nvt Groef: 14xKorte. Opbouw valdorpel Applique heeft een aluminium opzet ran.


De valdorpel heeft een automatische scheefstel correctie bij scheve ondergronden. Vernieuwd mechanisme voor een sterke en gelijkmatige. Een automatische tochtvaldorpel sluit automatisch alle kieren af, zelfs bij een ongelijke ondergrond.


Geen wind of tocht meer onder de deur door? We vertellen je graag hoe je deze zelf kunt afstellen.

EllenMatic Uni-Proof valdorpel. Wil je een valdorpel toepassen in de deur? Lees de tips op deze pagina en je kunt aan de slag. Ofwel zit de automatische valdorpel geschroefd en dan heb je een probleem want dan moet de deurvleugel eruit ofwel zit ie gewoon in wat we. Rookwerend en minuten brandvertragend!


ELLEN-MATIC-EXTRA -Acryl Resistent- van Elton. Dorpelstrip geschikt voor binnen-en buitendraaiende deuren Compacter. Luvema valdorpel - met rubber - Lu-TO- 630mm - destil. Universele automatische valdorpel tegen tocht voor montage in de groef onder houten deuren. Voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren.


Hoe werkt een tochtvaldorpel? Het systeem zorgt automatisch voor wering van tocht. Aluminium, voor binnen- en buitendeuren. Standaard geleverd voor montage in de deur.


In geval van montage op de deur dient. Geschikt voor binnen- en buitendeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts