donderdag 23 november 2017

Broodplank steigerhout

Steigerhout bestel je in onze webshop. Een steigerhouten broodplank ,borrelplank met graveertekst naar keuze. Ook is het mogelijk een logo in te graveren. Leuk voor het serveren van tapas, hapjes en broodjes.


Mooie broodplank met tekst.

De tekst is er met de hand opgeschilderd. Heel leuk om iets op te serveren. De plank is behandeld met druivenpitolie. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Bent u op zoek naar een echt steigerhouten broodplank of tapas plank? Bekijk dan eens de Bente broodplank van Van Londen. Broodplanken van steigerhout glad geschuurd.


In diverse merken verkrijgbaar!

TELEUKHOUT is een webshop met stoere steigerhouten meubels, houten woonaccessoires en design stoelen. Wij verkopen onder andere de populaire steigerhouten. Staat de gewenste afmeting of behandeling er niet bij neemt u dan gerust contact met ons op. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Multifunctioneel huis gemaakt van steigerhout. Te gebruiken als poppenhuis, boekenkast, letterbak etc! Stoer op de baby- en kinderkamer, maar ook voor buiten een.


Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd. Hapjesplank, broodplank van steigerhout. Unieke houten hapjesplank. Leuk om iets op te serveren of om gewoon als decoratie te gebruiken.


Shop prachtige handgemaakte broodplanken en andere unieke producten van hout. Deze hapjesplank is gemaakt. Onze houten producten zijn een eyecatcher in ieder huis!


Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden? Verleng de levensduur van je houten snijplank.

Maar welke olie gebruik je dan? Serveer je gasten de lekkerste hapjes en drankjes op deze luxe serveerplank. Je maakt de serveerplank eenvoudig zelf met het stappenplan op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts