maandag 21 december 2015

Skantrae schuifdeur

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wilt u uw interieur een boost geven en extra ruimte creëren? Denk dan eens aan schuifdeuren. Lees alles over binnendeuren en schuifdeursystemen!


Binnendeuren van Skantrae.

Een nieuwe binnendeur uitzoeken, waar begint u? Welke stijl spreekt u aan? Er zijn veel verschillende series en modellen. Ruim assortiment schuifdeursystemen op Deurmarkt. Skantrae schuifdeursystemen van hoogwaardige kwaliteit.


Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Bekijk het model schuifdeursysteem delta (rvs) en vraag een brochure aan! Een schuifdeur heeft meer voordelen dan alleen een fraaie uitstraling!

Deze deuren met industriële look zijn een sieraad voor elk interieur. U hoeft geen rekening meer te houden met de uitzwaai van de deur. Daarmee bespaart u ruimte en.


Sleiderink is Groothandel in Deurbeslag! Bestel dit schuifdeursysteem goedkoop op Deurmarkt. Bestel nu een aanslaglat speciaal voor Slimserie schuifdeuren ! Voor optimale afdekking van de naad bij dubbele schuifdeuren is een mat zwart afgelakte grenen.


Met elke greep en kom wordt de strakke look van de binnendeur versterkt. Compleet in minimalistische stijl is het schuifdeur -ophangsysteem van Skantrae. Snelle levering en indien gewenst inclusief montage. De kraalprofilering en panelen met facet geven de deur een landelijke uitstraling. Kom snel kijken naar ons ruime assortiment schuifdeuren in van onze showrooms of bestel direct online!


Kies voor het kwalitatief uitstekende en gebruiksvriendelijke schuifsysteem Alfa van Skantrae. Geschikt voor in de wand en voor de wand montage. Vind skantrae binnendeur op Marktplaats.


Dubbele schuifdeuren worden standaard gemonteerd aan een dubbel schuifdeursysteem met beugels voor aan de wand of aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts