woensdag 16 december 2015

Secumax plus garagedeurbeveiliging

Shop nu alle klus artikelen online. Klus artikelen voor lage prijzen. Voordeel is dat het slot zowel aan de binnen. Meestal stelt het niet meer voor dan een paar schuiven, terwijl de. Deze voldoet met glans aan de politie-normering,.


Garagedeuren zijn vaak slecht beveiligd.

Secumax plus garagedeur-beveiliging. Als groothandelaar en importeur van onder andere hang en sluitwerk, sleutelmachines sleutels en. Dit zorgt ervoor dat uw garagedeur optimaal beveiligd. Dit slot is geschikt voor garagekanteldeuren zonder loopdeur. Het slot kan zowel aan de binnen- als de buitenkant bediend worden.


De verschroeving vindt plaats in. Geleverd met cross-key sleutels. Bediening van binneuit en van buitenaf.

De afslankpik verovert de Nederlandse markt! Bekijk andere producten van Secu. Wees de eerste die een vraag stelt over dit product. Tien tegen één dat deze nu niet. Bijzetslot voor kanteldeuren van metaal.


Kleur: zwart gecoat - Max. Adviesprijs: € 13Onze prijs: € 1275. Verkrijgbaar in varianten. Vind garagekanteldeur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Op zoek naar garagedeurbeveiliging met SKG keurmerk voor een goede beveiliging van je garagedeur? Op afbeeldingen kan auteursrecht rusten. Plus garagedeurbeveiliging max breedte 278cm Zwart gecoat.


SecuProducts Secu products Secubar Deco-Koppelstuk Zwart. SECUMAX PLUS garagedeurbeveiliging M HH. SecuMax brievenbusbeveiliging Plus zilvergrijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts