woensdag 6 januari 2016

Oude houten schilderstrap

Verkrijgbaar van tot Treden. Info over oude houten schilderstrap. Resultaten van zoekmachines! Leuke oude houten trap met treden, perfect te gebruiken als decoratie op zich en ook fantastisch om leuke (brocante) spullen op te zetten (in de tuin of gewoon binnen).


Leuke oude brocante houten schilderstrap met treden en plateau, perfect te gebruiken als decoratie op zich en ook fantastisch om leuke (brocante) spullen op te.

Deze stoere oude houten schilderstrap is niet alleen leuk om te gebruiken als decoratie in of rond huis, maar verkeert ook nog eens in een goede staat waardo. Maar waar komt het vandaan, er zijn verhalen, te beginnen met het. De houten schilderstrap (of schildersladder) is een van de meest gebruikte allrounders.


Ze zijn licht, zeer degelijk en makkelijk op te bergen. Deze oude houten trap komt uit het zuiden van Belgiƫ en is ideaal als handig trap in huis of als stoere display in een winkel. Houten schilderstrap , enkel oploopbaar.


Trapstijlen en treden van grenen.

Type Artikel nummer Aantal delen Aantal treden. Stoere houten schilderstrap in prachtige vintage staat. Trap is nog in goede stevige staat. Onderste trede laat een klein stukje hout aan de voorkant van de trede los.


Deze oude schilderstrap is gemaakt van hout en heeft een mooie, donkergroene kleur. De schildertrap heeft een prachtige verweerde uitstraling en originele details. Prachtige oude houten groene schilderstrap. Door de mooie gebruikssporen is het een waar kunstwerk geworden.


Te gebruiken als interieur decoratie of om een. Door hun geleefde look zijn ze een. Hij is in goede, originele staat. Hoogte 12 breedte onder 5 breedte boven 39.


Oude bruine houten schilderstrap. Fraai geconserveerde ladder uit vervlogen tijden! Bent u van plan om een houten schuifladder te kopen?

Bij Escalo hebben we een uitgebreid assortiment ladders. Wij helpen u graag verder. Het schilderen van houten meubels is een goede manier om een oude stoel of een ander houten meubelstuk een nieuw leven te geven. Op zoek naar een houten trap?


Zeker bij oude constructiemethoden en gesloten trappen is dit het geval. Wat zijn doe het zelf trappen. Het woord zegt het al, doe het zelf trappen.


Deze trappen zijn eigenlijk gemaakt omdat als u een trap nodig heeft, hem morgen al wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts