dinsdag 21 april 2015

Paviljoen safari doek

Bestel simpel paviljoens online! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Grote keuze aan Tuinmeubelen. Voor de laagste prijs op Choozen!


Dit mooie en degelijke paviljoen is een echte eye-catcher in uw tuin! Het paviljoen bestaat uit een stalen frame met een. Waan je op safari in je eigen tuin onder dit mooie paviljoen.


Inclusief muskietennet gordijnen. De tent is open geweest en er zitten wat zandresten aan het doek. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Resultaten van zoekmachines!


Mooi vierkant paviljoen met beklede voetsteunen in crème kleur! Vanaf 10- gratis verzending. Advertenties met betrekking tot dakdoek paviljoen 3x3. Esprit paviljoen 3x4m donker grijs.


Je wilt er zo lang mogelijk van profiteren, ook al is het heel praktisch dat je een nieuw los doek kunt bestellen. De grootste collectie paviljoens hier! Paviljoens tegen de laagste prijzen. Koop of Verkoop paviljoen op Marktplaats. Zet je tuinmeubelset onder het paviljoen en geniet van de gezelligheid.


Een tuinpaviljoen is net even wat anders dan een parasol. Behalve dat het schaduw geeft,. Het antracietkleurige doek past helemaal bij de hedendaagse moderne tuin waar dit paviljoen.


Polyester is een zacht kunststof doek. Berg het paviljoen droog op, wanneer je het een tijd niet gebruikt, zodat het doek niet kan gaan schimmelen. Prijs € 32Aanbieding prijs € 2900.


Van het eerder gekochte paviljoen zijn de bovenstokken te slap, we hebben na 2x gebruik al nieuwe moeten aanschaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts