dinsdag 14 april 2015

Steigerplanken friesland

Steigerplanken vanaf €per meter. Heeft u een vraag voor ons? Voor het kopen van goedkoop steigerhout en steigerplanken in Friesland bent u bij GibaHout. Woont u in, of in de omgeving van Friesland.


Het juiste adres voor nieuw en gebruikt steigerhout.

X195mm, verkrijgbaar in lengtes van. Ideaal om meubelen van te maken! Top kwaliteit, standaard of geborstelde steigerplanken. Diverse lengtes verkrijgbaar.


Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop! Wij van goedkoop steigerhout verkopen de allerbeste kwaliteit steigerplanken tegen de laagste prijs.


De leverancier voor al uw steigerhouten meubelen op maat!

Gelegen in het hart van Friesland , net buiten het dorpje Weidum en gevestigd in een voormalige kaasfabriek. Met deze planken zijn er tal van mogelijkheden. Zo zijn nieuwe steigerplanken geschikt voor vlonders, schuttingen en op bouwplaatsen. Groningen en Friesland €4 maar bij een bestelling van boven de €7is de verzending gratis.


Onze steigerplanken zijn fijnbezaag. Mooi blanke steigerplanken maar ook zwart en groen geïmpregneerde steigerplanken leverbaar. Kies uit steigerhout oud grijs. Alle meubels worden gemaakt van A-Kwaliteit steigerplanken vanuit de bouw waardoor ieder meubel uniek zal zijn met een eigen.


Onze meubelen worden gemaakt uit echte oude doorleefde steigerplanken en. Super mooie steigerhouten lounge-sets, tuintafels, salontafels uit friesland. Eppinga uit Drachten heeft veel voorraad Vuren, Lariks Douglas en Vergrijsde steigerplanken. De beste kwaliteit steigerplanken tegen een lage prijs. Gebruikte, nieuwe, behandelde en geschaafde steigerplanken.


Goede service en snelle levering! Ook wel steigerhout, steigerdelen, of bouwplanken genoemd. Nergens goedkoper, levering in heel Nederland! Je steigerhout kopen bij Praxis.

Wil je zelf meubels in elkaar klussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts