dinsdag 7 april 2015

Houtzagerij harskamp

Dé Online Houthandel voor Douglas Hout, Vurenhout, Hardhout, Plaatmateriaal etc. Edese Zagerij gelegen in Harskamp. Voor tuinhou balkhout, tuinmeubels, picknicksets, potdekselplanken. Info over houtzagerij harskamp. Resultaten van zoekmachines!


Verhoeven’s Zagerij en Houthandel B. Hoe zit dat, met die naam? Om die vraag te beantwoorden moeten we een stukje terug in de tijd. Houtzagerij brons Harskamp op Telefoonboek. Pluim houtzagerij Harskamp op Telefoonboek.


Brons is gevestigd op Harskamper Engweg te Harskamp en is actief in de branche Primaire houtbewerking en verduurzamen van hout. Vraag vrijblijvend een offerte. De beste kwaliteit douglas hout voor zeer scherpe prijzen! Natuurlijk duurzaam Hout, het is een onmisbaar grondstof in ons dagelijks leven.


Hengeveld levert ook houten vloeren. Bij houtzagerij De Bril bestelt u eenvoudig online. Dit stuwhout wordt veelal gezaagd uit populieren en is.


Gespecialiseerd in frans eiken, eiken vloeren, eiken balken, eiken. VERSTEQ is dé zaagspecialist van Veenendaal met een uitgebreid assortiment houten vloeren, inbouwkasten, binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag. Bij mobiele houtzagerij Dijkstra kunt u uw gerooide bomen tot planken of balken op iedere gewenste maat laten zagen. Daardat we op locatie kunnen zagen hoeft u. Ook verzorgen wij loonwerk.


We werken voor de palletindustrie, agrarische sector en de. Voordelige douglas picknicktafels op voorraad prijs vanaf € 21-Ook in eikenhouten leverbaar. Kijk rechts op de producten pagina voor meer informatie. Wij zijn een klein bedrijf dat al een aantal keer overgegaan is van vader op zoon.


Ooit begonnen in de rondhouthandel, dit doen we ook nu nog maar op zeer kleine schaal. Ons bedrijf en de showroom ligt centraal in Nederlan dus goed bereikbaar! Wij zijn namelijk gevestigd in Harskamp op de doorgaande weg tussen Wekerom en Harskamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts