woensdag 8 april 2015

Sluitplaat binnendeur

Hoge Kwaliteit Tegen De Aller-Laagste Prijzen! Met een elektrische sluitplaat kunt u met weinig energie toegang op afstand controleren. Wanneer je een binnendeur wilt vergrendelen zonder sleutel,. Met een sluitplaat wordt het slot goed opgevangen bij het dichttrekken van de deur,.


Binnendeur slot, met RVS (look) voorplaat.

Dit slot heeft alleen een dagschoot. De dagschoot is makkelijk om te draaien. De maten van het slot komen overeen met het. Deur valt niet dicht, stuitert tegen sluitplaat omdat deze een te stompe hoek maakt met de schoot.


Ik wil dus het uiteinde v. Een binnendeur met glas is een stijlvolle deur die in elk interieur past. Er zijn deuren met doorschijnend glas maar ook met mat glas. StarX Kastslot met gelakte voorplaatRechts en links bruikbaar.

Voorplaat: messing of wit gelakt. Een sluitplaat en sluitkom zorgen voor een solide afwerking van uw slot. Kies voor extra veiligheid met een Nemef. NEMEF loopslot binnendeur mm met rvs voorplaat kopen? Verpakt per stuk inclusief sluitplaat , bevestigingsmateriaal en een duidelijke montagehandleiding.


Ik heb een nieuwe binnendeur gemonteerd (cando). Met de deur is een slot meegeleverd. Nadat je het deurslot in de deur hebt geplaatst, moet de sluitplaat op het kozijn worden gezet. Markeer eerst de plaats waar de sluitplaat op het kozijn moet komen. Steekt de schoot van een oude binnendeur niet ver genoeg meer uit om de deur gesloten te houden, bevestig dan een tweede sluitplaat over de eerste.


Berkvens biedt een groot assortiment aan deuraccessoires, zoals spionogen, deurdrangers, sloten, brandwerend glas, bekijk hier het grote aanbod! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Heb je een nieuw loopslot nodig voor in een binnendeur ? Zet de sluitplaat haaks op de deur en zorg dat de voorkant van de sluitplaat precies tegen de rand van de deur aanzit. Teken daarna de plaats af van het klink gat.


Sluitplaat , hoeksluitplaat en universele sluitplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts