donderdag 2 april 2015

Drtvloeren

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!


DRT Vloeren is een familiebedrijf gespecialiseerd in naadloze vloerafwerkingen. DRT werkt zowel in design omgevingen (zakelijke design vloer en consumentenvloeren). Thuis in consumentenvloeren.


Een design gietvloer heeft een warme, moderne en. DRvloer levert en installeert ook epoxyvloeren. Dit zijn vloeren die aangebracht kunnen worden op een zandcement dekvloer. Om dit aan te brengen wordt de basisvloer. DRT vloeren een gietvloer aan laten leggen.


Al snel bleken er scheuren in de vloer te komen. DRT langs laten komen en het laten observeren. Sinds kort leveren wij ook raamdecoratie. Wij leveren u ook alle materialen die nodig. DRT biedt een 4-tal exclusieve design gietvloeren (zowel unikleur als betonlook) aan met elk hun eigen karakter en.


Kijk welke branches wij bedienen en wat de mogelijkheden zijn voor uw vloer. Duurzame design gietvloer laten plaatsen. Informatie, inspiratie en prijzen van gietvloeren, epoxyvloeren, coatingvloeren en betonvloeren. SMIT vloersystemen is dé specialist in industriële kunststofvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Onze kunststofvloeren zijn o. Kies uit ruim 1pvc-laminaat-vloeren!


Goedemiddag, Voor mijn nieuwbouwappartement ben ik op zoek naar een mooie vloer. Ik zat te denken aan een gietvloer. SBR Vloeren en Interieur B. Het bedrijf beschikt over ruime ervaring en. Toe aan een nieuwe vloer, maar moeite met vloeren kiezen? Of je nu gaat voor een gietvloer, tegels of tapijt.


Doe inspiratie op bij vtwonen. Bij Ruys Vloeren realiseren we ons maar al te goed dat uw bedrijfsvloer één van de meest belangrijke aspecten van een efficiënte bedrijfsvoering is. De Urban Velvet gietvloer is een bijzondere Polyurethaan vloer met de perfecte verhouding van flexibiliteit en krasvastheid.


Vloerglijders heeft een uitgebreid assortiment stoeldoppen, viltglijders en meubelwielen met vilt, teflon en nylon voor buisframes, stalen poten en houten poten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts