dinsdag 7 april 2015

Boomplank

Er bestaan meerdere namen: schorsplank, boomplank , schaaldeel, boomrandplank, boomschorsplank en boomstamplank. Wij zijn hét adres voor de meubelmaker,. Vind boomplank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Ook in andere maten verkrijgbaar! Eiken is een zeer fraaie en karakteristieke houtsoort welke door zijn hoge duurzaamheid zeer geschikt is voor.

Tafelboom verkoopt Utrechts stadshout in allerlei soorten en maten, afhankelijk van de bomen die gerooid zijn en gaan worden. We hebben vaak veel uiteenlopende. Wij maken exclusieve en persoonlijke snijplanken op maat. In het groene hart van zuid holland. De Amsterdamsche Fijnhouthandel levert diverse soorten stamdelen voor tafelbladen uit hele, of schijven stamdelen, zoals Iroko, Zebrano, Wenge en Padoek.


STAMDEEL PLANKEN In mahonie Alles is verkocht! Prachtige snijplank van beukenhout waarin de namen en datum van het bruidspaar vereeuwigd zijn. De voornamen van het bruidspaar plus de achternaam van de bruidegom.

Decoratieve berkenschijven voor het afwerken van bloemstukken en het vullen van ondergrondjes. Eikenhouten tafels in alle vormen en maten op maat. Lariks boomplanken of schaaldelen, rechtstreeks uit eigen houtzagerij.


Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken. Neem eens een mooie oerversie van een plank, bijvoorbeeld een die simpelweg uit een boomstam is gezaagd. Dan is elke plank is uniek,.


Nog steeds populair zijn plantentafels, een mooie plantenzuil of een hip tafeltje op hoge poten. Door planten wat hoger te plaatsen, geef je het. Hout, een edele grondstof die duurzame toepassingen verdient. Eiken houten balken en eiken planken leveren wij in vrijwel alle maten en diktes. Elke maat en elke wens is te realiseren.


Stoere boomstamplank en schoenenkast. Verkrijgbaar in verschillende lengtes. Tevens zijn wij leverancier van aanverwante producten. Tafelboom is een stichting in Utrecht die zich richt op het ambachtelijk, duurzaam en lokaal verwerken van het hout van gerooide.


Boomstambladen Europese houtsoorten.

Bent u op zoek naar een boomstamblad uit één stuk massief hout om te gebruiken voor boomstamtafels, keukenbladen, salontafels. Hardhout kopen: ontdek ons uitgebreid assortiment online. De beste keuze en de laagste prijs. Ook voor advies en hardhout maatwerk draaien wij onze hand niet om. Wilt u een boomhut kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


De leukste boomhutten uit assortiment of op maat gemaakt. Gegarandeerd speelplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts