donderdag 2 april 2015

Schuifdeuren met glas in lood

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Prachtige set antieke glas in lood en suite deuren. Het glas in lood is gerestaureerd dus geen breuken. U zoekt glas in lood schuifdeuren ? Mammoet Oude Bouwmaterialen beschikt over een mooi glas atelier waar de ramen worden gerestaureerd.


Twee fraaie schuifdeuren voor een kamer-en suite in Wolvega. Hier ziet u enkele voorbeeld van glas - in-lood verwerkt in kamer-en-suite schuifdeuren. Er zijn vele uitvoeringen mogelijk.


Geef ons uw maten door en de gewenste stijl. Het adres voor oude bouwmaterialen, oude deuren, paneeldeuren en kamer en suite schuifdeuren.

Wij hebben een grote collectie glas - in-lood deuren, portaaldeuren. Glas in lood past in ieder interieur! Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment met glas in lood binnendeuren. Juist omdat wij deze glas in lood deuren zelf op traditionele wijze produceren!


Het aanbod van binnendeuren met glas in lood is erg groot. Bent u op zoek naar een deur met glas in lood ? Onze voordelige binnendeuren met glas in lood geven uw. Topkwaliteit samengestelde glas in lood deuren kopen. Authentieke deur kopen met glas in lood bij Foka glas in lood in Nijnsel. Hier vind je een uitgebreid assortiment oude en suite deuren en antieke glas in lood.


De goudgele rand geefteenzonnig effect. Met mooie schuifdeuren met glas in lood is het mogelijk om ruimtes sfeervol te scheiden maar niet geheel van elkaar af te sluiten. Alle modellen uit het Bruynzeel.


Foka is een begrip voor de doe-het-zelver en schreef twee praktische instructieboeken en een instructie-DVD over glas - in-lood -maken en werken met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts