donderdag 4 augustus 2016

Voortentframe aluminium

Voortentframe uitgevoerd met snelsluitingen. Specificaties: Geschikt voor voortenten met een diepte tot 3cm. Maat - omloop tot 8cm. Aluminium ∅ mm Quickfr. Thule Serie rafter rond.

Outletverkoop van tentstokken door Nederlands grootste tentstokkenfabriek en tentenatelier. AAA-kwaliteit tentstokken in staal en aluminium. ALU Quick System Frame Extreem licht in gewicht, circa de helft van staal Buisdiameter van mm Eenvoudig en snel op te. Met aluminium quick luifelframe en koppelprofielen voor bevestiging aan voortent. De voortentluifel kan dmv pees ook direct aan de caravanrail worden bevestigd.


Een luifelframe is iets eenvoudiger en lichter dan een voortentframe. Wij leveren stalen en aluminium frames.

Een stalen frame is sterker dan een aluminium frame en. Het voordeel van deze frames. Wij hebben diverse soorten en maten tentstokken in voorraad. Gemaakt van onder andere staal, aluminium en glasfiber.


Info over aluminium frame voortent. Resultaten van zoekmachines! Your are currently browsing this site with Internet Explorer (IE6). Your current web browser must be updated to version of Internet Explorer (IE7) to take. Heeft u een licht frame voor uw luifel nodig, dan heeft de Kampeermarkt een aluminium frame.


Dit frame kunt u aan de caravan, maar ook aan de voortent plaatsen. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Klik op bijlage voor grote afbeelding.


Alle denkbare accessoires en onderdelen voor het frame van uw luifel of voortent besteld u bij De Wit! Simpel en snel in onze webwinkel. De koppeling van de Montafon-serie ( aluminium of meerdere lagen gelijmd vurenhout) maakt een nagenoeg onbeperkt groot aantal.


Meerprijs voortentframe Goldcamp.

Omschrijving: Tegen meerprijs zijn de volgende frames te leveren bij alle Goldcamp voortenten tot 300cm. De gebruikelijke spanschroef wordt door een klemmechanisme vervangen. Vind voortent frame op Marktplaats.


Vind aluminium planken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts