donderdag 25 augustus 2016

Houthandel hijken

Wij bezorgen ook in uw buurt. We zagen hout in de gewenste maat en lengte. Houthandel Hijken is een houthandel en houtzagerij in Hijken -Drenthe. Op zoek naar een houthandel in Drenthe?


Ons overzicht bevat bedrijven uit verschillende plaatsen zoals Emmen, Barger-Compascuum, Klazienaveen en Hijken.

Informatiepagina over Hijken. Smalbroekerhout, een handelsonderneming toegespitst op de online verkoop van geïmpregneerd tuinhout, picknicktafels. Voor het kopen en verkopen van hout.


Van schutting tot tuinset, van planken tot hottubs, van speeltoestellen tot bloembakken! Albert Koerts heeft functies op zijn of haar profiel. Bekijk de reviews en beoordelingen van Tuinhouthandel Blauw in Beilen.


Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over Tuinhouthandel Blauw. Handelscentrum Soeting Joure levert een grote verscheidenheid aan tuinhout en bouwhout.

Als houthandel onderscheiden wij ons in de markt door de prijs-kwaliteit. Tuinhout, bouwhout, isolatie, plaatmaterialen en dakbedekkingen! Wij adviseren je graag over ons complete assortiment kwaliteit hout. Al vele jaren worden hout en plaatmaterialen, uit alle delen van de werel verwerkt bij Handelsonderneming Schaafsma. Met meer dan verschillende houtsoorten op.


Vertel wat u nodig heeft en wij. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende producten: - Geschaafd vuren timmerhout, al dan niet geïmpregneerd - Schuttingplanken in lengtes van 1. De meest volledige site met ruim 66. Dorpshuis de Dorpshoeve, Hijken. Lees over onze activiteiten en kom gerust eens binnen kijken.


Gespecialiseerd in nostalgische schuren. Het Drentse Klavertje, Hijken. Contactgegevens van Maatschap Koerts Jonker? Het overzicht van alle bedrijven in Hijken. Vind een bedrijf in Hijken.


Bedrijfsinformatie zoals KvK nummer, BTW nummer tot adres en.

Rheeveld te Hijken en is actief in de branche Primaire houtbewerking en verduurzamen van hout. Veninga Hijken is een bedrijf actief in lelieteelt en tulpenteelt. Nederland vindt u op Openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts