woensdag 17 augustus 2016

Modern poolhouse

Briers Outdoor Life laat u maximaal genieten met een modern poolhouse of bijgebouw voor uw tuin. Wilt u een modern poolhouse bouwen in de tuin? Poolhouse in crépi met hout DM. Laat dan Solilux uw geïsoleerde poolhouse bouwen.


Wij realiseren uw wensen volledig.

Van ontwerp tot volledige opbouw. Een poolhouse : modern en functioneel. Mooie voorbeelden van een modern poolhouse. Modern poolhouse in crépi en hout. Er zit ook een badkamer, kleedkamer en keuken in.


Het poolhouse werd gebouwd bij. Een jacuzzi, wellnessruimte, keuken, salon, vestiaire?

Alles is mogelijk bij Veranclassic! Naast de traditionele bijgebouwen hebben we ons de laatste jaren meer en meer verdiept in de ontwikkeling van hedendaagse buitenruimtes. Ieder ontwerp is uniek en.


Deze pin is ontdekt door Bart Gerits. Briers in Sint-Truiden verkoopt en plaatst poolhouses en bijgebouwen naar uw wens. Droomt u al een tijdje van een eigenrelaxatieruimte? Ontdek het in ons toonpark! Misschien heeft u binnenshuisniet voldoende plaatseacute;n vond u tot nu toe geen sluitende buitenoplossing?


Van een eenvoudig gesloten poolhouse met kamer,. Ideaal in combinatie met zwemba jacuzzi of sauna. Bekijk hier de prijs, materialen en mogelijke uitvoeringen van een cottage, design, houten of luxe poolhouse.


Strak en modern met dubbele deur in iedere maat. Nieuw in ons programma zijn de moderne design-tuinhuisjes in kubus-stijl. Een totaalconcept van Buro Buitenlust.


Handig om al het zwembadmateriaal ’s.

Heeft u een zwembad in uw tuin, maar nog geen douche- of kleedruimte? Van Meel Timmerwerken bouwt uw poolhouse op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts