maandag 1 augustus 2016

Vachtkleed

In de andere cursus “kennis van (schapen). Dit kleed is gemaakt van vachten van het Drents Heideschaap. De kleur is gemêleer in lichtgrijze en beige tinten. Zelf een schapenvachtkleed vilten?


In de workshop Vachtvilten maak je van ruwe ongewassen wol een eigen vachtkleed.

De workshops worden gegeven door Bianca Vonk. Vergelijk meer Kleden aanbiedingen op Beste. Het voelt daardoor iets stijver aan. Groot assortiment grote schapenvachten en schapenvacht kleden. Alle schapenvachten zijn uniek en 1 echt.


Bekijk en koop de schapenvachten online of kom langs in. Kies uw schapenvacht uit 100-den uniek gefotografeerde schapenvachten.

Ook pantoffels, kussens, tapijten, gezondheidsvachten enz. Door deze handeling vele malen te herhalen bent u uw vachtkleed aan het vollen waardoor het kleed beter in elkaar komt te zitten. Leuk op tafel of op een kast.


Natuurlijk niet gemaakt van echt bont maar wel zeer aaibaar. Bekijk alle unieke 1 schapenvacht kleden in de webshop en bestel je schapenvacht kleed online of bezoek een van. Een vachtkleed zal altijd nog wat haren verliezen. De ophanglussen zijn van leer. Herkomst vacht Deze vacht komt van de Purewol-kudde Natuurbegrazing de Monden.


Wil je een warme, comfortabele schapenvacht voor in huis, of buiten op de bank? In deze workshop maak je zelf een vachtkleed , van de pure vacht van een schaap. Een schapenvacht is heerlijk warm en decoratief een aanwinst voor ieder interieur.


Onze schapenvachten zijn in Nederland gelooid en voldoen aan alle strenge Europese. Voor op de vloer, bank of fauteuil, schapenvachten zorgen letterlijk en figuurlijk voor extra warmte in huis. De vachten zijn gemaakt van schapenwol - dat.


Prachtig vachtkleed van meerdere schapenvachten. In meerdere formaten en kleuren.

Audrey – witte schapenvacht. Ontdek de wereld van het vilten. Wol verwerkt tot ruige kleden, tassen, plaids en bekleding. Schapenvachten in de opruiming.


Bij ons vindt u online altijd een voordelige schapenvacht. Een aalstreep is een donker gekleurde streep in de vacht over de volledige lengte van de rug van een dier, in het bijzonder een hoefdier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts