vrijdag 5 augustus 2016

Iphone 6 onder water

Elke maand tot €1- korting! Eenvoudig online te regelen! Bekijk de voordelen van KPN. Vandaag bestel morgen in huis! Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.


Ontdek het water leven dankzij deze waterproof case!

Dat betekent dat je hem tot een halfuur op een meter onder water kunt leggen, zonder dat er wat mee gebeurt. Je zit het in deze video waar beide toestellen en een 5s onder water worden gedompeld. Die kan een uur onder water overleven.


Het is namelijk niet voor niets dat Apple niet verkondigt. Vrijwel alle fabrikanten van waterdichte hoesjes propageren dat hun hoesje makkelijk een duik onder water kan. Heb er in het weekend nog foto’s onder water mee genomen. Daar staat voor IPX5: “ Water projected by a nozzle ( mm) against enclosure from any direction shall have no harmful effects”.


Met dit programma download je onder. Het heeft ook geen nut om te proberen het toestel te laten maken onder de.

Nee, want er bestaat ook nog altijd de mogelijkheid dat de. Draagriemen vanaf € I. Alle merken draagriemen online. Heb je een strandvakantie gepland en wil je onder water foto’s en video’s. Kennelijk een kortsluiting ergens. De waterdichtheid valt immers niet onder de garantie.


De geeft aan dat het toestel dompeldicht is. Die is dus helemaal onder water geweest en de mijne niet. Hi, Gisteren heb ik perongeluk mijn iPad in het water laten vallen. Komen niet tussen de underfill onder de chips. Zij kunnen je meteen vertellen of de schade wel of niet onder de dekking van je inboedelverzekering valt.


Vergelijk ruim 6draagriemen! Voor de laagtse prijs op Beslist. Wij hebben jarenlange ervaring met water - of vochtschade. Dankzij de tweedelige constructie zullen er absoluut geen. Het stukje onder de achtercamera.


Kies het abonnement dat bij jou past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts