vrijdag 26 augustus 2016

Altrex steiger 4400

Een compacte en handige kamersteiger, ideaal voor binnen. Altrex Steigers kopen bij Formido. Deze steiger garant voor een veilige verhoging van je werkvlak.


De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend. Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop?

Met producten die ontwikkeld. Op zoek naar een aluminium steiger of rolsteiger? Bekijk hier het ruime aanbod Steigers van topmerken. Stel in slechts drie stappen jouw steiger samen en vindt de steiger die het beste bij je past. Handig voor het klussen: een steiger.


Van bouwsteiger tot gevelsteiger. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis!

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Aan beide zijden en in het midden voorzien van knoopsgatband voor eenvoudige montage aan de steiger.


Geschikt voor professioneel gebruik binnen en buitenshuis. Gebruiksklaar binnen minuut! Deze compacte vouwsteiger heeft een basismaat van 0. De steiger is eenvoudig op te bouwen dankzij een handig klauwmechanisme van schoren,. Deze robuuste steiger is door zijn basisvouwdeel eenvoudig op te. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Steigers bestellen Kwaliteitsproducten online korting Deskundig advies Franco geleverd Nu bestellen bij Jungheinrich. RS 44-POWER Kamersteiger opvouwbaar. Compacte steiger voor smalle ruimtes. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Online kopen bij Euro Rent gaat snel en eenvoudig!


Indien de steiger in deze configuratie toegepast wordt als vrijstaande steiger ,. Altijd extra voordelig en snel geleverd.

Uw specialist voor veilig werken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts