donderdag 25 augustus 2016

Klemsteun voor draai kiepramen

Simpel een draaikiepraam samenstellen. Vanaf werkdagen geleverd op locatie. Van raamkozijn tot schuipui! Ben je op zoek naar klemsteunen voor je draai - of kiepramen ? Bestel direct onze universele klemsteun speciaal voor draai- kiepramen.


Heeft u een draai -kiepraam kies dan voor een praktische klemsteun om uw raamdecoratie te bevestigen.

U hoeft niet te boren of te schroeven in uw kozijn, de steun. Deze steunen kunnen over het draaikiepraam geschoven worden. Hieraan kunnen de steunen worden opgehangen die bij het rolgordijn horen.


Er hoeft niet geboord te worden. Voor montage op een draai -kiep-raam gebruik je het basis montagepakket wat bij het. Zonnelux maakt raambekleding op maat voor draai-kiepramen welke helemaal af te stemmen zijn naar uw wensen. Vraag hier uw brochure aan.


Op zoek naar raamdecoratie voor je draai - kiepraam? Bekijk onze speciale raambekleding voor draai- kiepramen !

Raamdecoratie voor draai-kiepramen. Ieder product heeft eigen passende klemsteunen ,. Bent u opzoek naar raambekleding voor uw draaikiepramen maar weet u niet precies wat er beschikbaar is? Wij hebben dit overzichtelijk op een rijtje gezet. Draaikiepramen Tegenwoordig kiezen architecten en huiseigenaren steeds vaker voor draaikiepramen. Zonder boren eenvoudig je horizontale jaloezie aluminium bevestigen op een houten of kunststof draai -kiepraam.


Een klemsteun voor draaikiepramen klemt u zonder boren en schroeven op uw draaikiepraam vast. Als u een draai kiepramen heeft,. Neem hier een kijkje bij ons assortiment rolgordijnen.


Easyclick is de perfecte oplossing voor draai-kiepramen en PVC. Als je een ingespannen plisségordijn neemt kun je ook de onderzijde vastmaken met de klemsteunen. Met behulp van slimme klemsteunen kan de raamdecoratie bevestigd worden op de draai-kiepramen zonder dat.


Met deze klemsteun klem je raamdecoratie aan je raam. Je kunt monteren zonder dat je hoeft te boren. Ideaal voor kunststof ramen en draai- kiepramen. Op maat gemaakt en gratis thuisbezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts