dinsdag 1 augustus 2017

Traptreden vernieuwen

Oude traptreden vervangen in plaats van opnieuw bekleden? Vraag nu gratis offertes aan. Als de traptreden versleten zijn of ze passen niet meer bij uw interieur kunnen wij de traptreden vervangen. Let op je veiligheid: haal de bestaande trapleuning pas weg als je klaar bent met het afwerken van de traptreden. Je trap renoveren kan met heel wat technieken en materialen.


Ontdek hier de mogelijkheden van traprenovatie met prijs advies en informatie.

Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Uw trede vernieuwen van de bestanden trap. Wij leveren van uit Wijk Bij Duurstede door heel Nederland. Binnen kort meer uitleg over traptrede.


Kraken je traptreden of bevalt het uiterlijk van de trap je niet? Dat is het perfecte moment om nieuwe traptreden te plaatsen! Laat ons uw trap renoveren.


Er is veel mogelijk met een grote collectie materialen en kleuren om uit te kiezen.

Je hoeft de deur niet uit voor je nieuwe traptreden , want we bezorgen ze netjes bij je thuis. Wil je graag tips over het renoveren van de trap? GAMMA heeft traptreden in verschillende soorten, maten en materialen in het assortiment.


Je kunt kiezen uit laminaat, eiken toplaag of vinyl. Ontdek de kosten en voordelen van de trap van hout! Naast de traptreden kunnen we tevens de zijkanten, wangen, van de trap vernieuwen of plaatsen. De beschermende bovenlaag verdwijnt traag maar zeker door intensief gebruik.


Een houten trap krijgt het hard te verduren. Het is zaak de trap opnieuw te behandelen. Treden voor een rechte trap of gehoekte traptreden voor een spil trap. Wilt u deze draaitrap zelf opknappen en de traptreden vervangen dan zijn er standaard houten. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden , de soort trap en afwerkingen.


Gratis offerte aanvragen voor traprenovatie met laminaat. Bent u op zoek naar nieuwe traptrede voor op uw stalen trap of stalen spiltrap? Maatkracht kan dat aan u leveren. Doe het zelf traptreden topkwaliteit.


Prachtige kleuren met Rantislip. Laminaatvloeren in dezelfde kleur leverbaar zodat u de trap en de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts