vrijdag 11 augustus 2017

Klavertje vier in glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Van kleine geschenken in glas zoals bijvoorbeeld een echte klaver vier in een glazen hart, tot prachtig vormgegeven glasornamenten zoals een glazen zwangere vrouw met.


Je zocht naar: klavertje vier glas ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Prachtig helder kristallen sculptuur naar ontwerp van de beroemde Zweedse glaskunstenaar Robert Ljubez. Een uniek gelukscadeautje. De kristallen sculptuur is handgemaakt waarin de afbeelding. Op zoek naar ene klavertje vier om weg te geven als geschenk?


Meer ideeën over Silhouetten, Gesmolten glas en Glas in lood. Klavertje in glas (klaver4). Laura schenkt graag een glas bijpassende wijn.

Gastvrouw Laura van Putten zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en kan bij elk gerecht van Rieno een heerlijk glas wijn serveren of. Wij hebben diverse gelukscadeautjes met klavertjes vier. Ruim op voorraad en snel leverbaar. In het glazen hangertje zit namelijk een echt klavertje vier. Plak ze eenvoudig op de muur of op een andere gladde.


Ergonomisch soft touch handvat. Bedrijven en particulieren. Mooi zwaar glazen klavertje vier afkomstig uit frankrijk het schaaltje is in prima conditie afmeting cm. De verpak en verzendkosten. Roterend 3-minuten- glazen om de poetstijd bij te houden.


Leuke sleutelhangers met een echt klavertje vier erin. Leverbaar in verschillende vormen. Met het klavertje vier in potje geef je personeel en relaties een potje geluk, dat zij zelf kunnen kweken. Wie deze bij zich draagt kan dwars door een betovering heen kijken en wordt niet bedrogen.


In een Duitse sage laat een tovenaar.

Er kwamen laatst zoveel leuke reacties op mijn gehaakte klavertje dat ik er een patroontje van heb gemaakt. Het is een super schattig klein cadeautje voor wanneer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts