donderdag 10 augustus 2017

Scheepsluiken

Blommaert Aluminium produceert scheepsluiken in aluminium voor de binnenvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor industrie. Blommaert Aluminium is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van scheepsluiken in aluminium en toebehoren voor de binnenvaart. Onze scheepsluiken zijn steeds maatwerk en worden met zorg gebouwd naar de wensen van de klant.


Door integrale kwaliteitszorg, gecombineerd met bijna jaar ervaring. Meer dan jaar vervaardiging van Aluminium scheepsluiken en Aluminium stuurhuizen.

Verder leveren wij snij en zetwerk door heel Nederland en België,. Met anonieme informatie over uw. Een luik is een onderdeel van de luikenkap, waarmee een laadruim wordt afgesloten, een scheepsluik. In de zeevaart zijn de luiken veel zwaarder uitgevoerd dan in de.


Op zoek naar gebruikte scheepsonderdelen? Groot en wisselend aanbod Ankers, kettingen, luiken, boogschroeven, etc. Bekijk hier ons huidige aanbod.

U hoeft niet meer naar buiten om uw luiken te openen of sluiten en. OMRU produceert en levert op maat kwalitatief hoogwaardige vervaardigde aluminium scheepsramen in iedere vorm of afmeting. De volgende zaken bewijzen eens te meer het.


Vind oude luiken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Info over scheepsluiken te koop. Resultaten van zoekmachines! MacGregor is a family of innovators.


By offering engineering solutions and services for handling marine cargoes and offshore loads we make the sea more accessible. Machinefabriek Börger omdat geleverde scheepsluiken niet de afgesproken maat hadden. Scheepswerf SCHN moet circa 190.


Gebo scheepsluiken zijn in verschillende afmetingen en vormen leverbaar. Accessoires en onderdelen per type luik vindt u hier ook. Container met scheepsluiken.


Wij leveren ook containers voor vervoer van slip, mest en andere vloeistoffen,.

Geschikt voor grote schepen. Vanaf deze site proberen wij u zo veel mogelijk up-to-date te houden over onze (nieuwe) producten, acties en andere ontwikkelingen. Of van alle andere bedrijven uit de sector Metaalverwerking. Gewone zonnepanelen veroveren de daken in de Nederlandse woonwijken maar zouden scheepsluiken met geïntegreerde zonnepanelen ook kansrijk zijn?


Elk bedrijf dat in of vanuit Werkendam maritieme activiteiten ontplooit kan lid worden van Werkendam Maritime Industries. Een aanvraag tot lidmaatschap kan gedaan. Aluiken worden veelal gebruikt als vluchtluik en worden uitgevoerd met een escape bar.


De Aluiken zijn type goedgekeurd en hebben het EC keurmerk. VAB Felsdaken Het systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts