vrijdag 4 augustus 2017

Okoume garant

Watervast hout voor boeidelen, gevel en dak. Multiplex watervast okoume bestellen. Voor 12:uur bestel morgen bezorgd. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Wil je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in!

Klik op de foto voor een vergroting) Ja, de platen zijn bij ons RUIM op voorraad. International Plywood voert een aantal merknamen. De leverancier verleent de garantie op Okoumé Garant gedurende een periode van jaar te rekenen vanaf de datum van levering. Ingeval deze datum niet bekend is.


Brentjens bouwproducten,PrimePlex is een watervast verlijmde door en door okoumé. Deze plaat is tweezijdig voorzien van een lichtgrijze melaminefilm geschikt voor. De deurplaten worden gebruikt als voordeuren, poortdeuren en andere deuren.

Supergarant productblad: Aan de productie van dit hoogwaardige multiplex wordt uiterst veel zorg besteed. Plaatmateriaal voor buiten, met KOMO en garantie. Paintpanel Garant is een weerbestendig en waterbestendig Okoumé multiplex.


Lees meer op onze website. Constructief plaatmateriaal. Decoratief plaatmateriaal. Okoumé triplex is al tientallen jaren het meestgevraagde triplex op de Nederlandse markt als het om duurzaam aftimmerwerk gaat. Dit okoumé komt voornamelijk uit.


Schrijf een eerste review over dit product. Al sinds vele jaren produceert Bruynzeel hoogwaardige materialen voor de vele bouw sectoren. Resultaten van zoekmachines!


Nautex Garant biedt jaar garantie tegen delaminatie. Okoume multiplex mm wbp komo 2x. Informatie: Uit door en door opgebouwde okoume fineren watervast verlijmde multiplex plaat.


BIJZONDERHEDEN Okoumé Garant leveren wij met jaar garantie, mits verwerkt volgens onze verwerkingsvoorschriften plaatmateriaal.

MDO toplaag die garant staat voor een optimale verfhechting en een strak en duurzaam schilderresultaat. Houtshop Van der Gucht is al jarenlang een gevestigde waarde voor elke vakman en doe-het-zelver die op zoek is naar hout, plaatmateriaal of aanverwante producten. Dankzij de uniforme structuur heeft het hout een glad oppervlak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts