woensdag 2 augustus 2017

Kroonlijst

Een kroonlijst of deklijst is een horizontale band aan een bouwwerk, meestal uitspringend en geprofileerd of van versieringen voorzien. Kroonlijst in algemene zin. Een elegante overgang van muur naar plafond?


Ze bestaan in talrijke uitvoeringen, voor ieders smaak en stijl. De grootste voorraad plafondlijsten van Nederland. Op werkdagen vóór 13:uur besteld wordt dezelfde dag verzonden.

In de klassieke architectuur is een kroonlijst een geprofileerde horizontale lijst gedragen door pilasters. In de renaissance en het classicisme kom. Een kroonlijst maakt een ruimte af: het vormt een esthetische overgang tussen muur en plafon verbergt barsten en oneffenheden, en creëert extra dynamiek in het. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant.


Het plaatsen van sierlijsten is eenvoudig. De kroonlijsten zijn namelijk niet gemaakt van gips, maar van kunststof. Brouwers Hout heeft luxe houten lijsten op voorraad liggen,kijk in onze webshop.


Afmeting kroonlijst 68x19mm bxd.

Bouwdiscount levert de kroonlijst en al vanaf €per meter! Er wordt vaak gesproken over kroonlijsthoogte. Ik las ergens je moet de kroonlijsthoogte beperken tot m, waarna een helling onder een hoek van.


Gecombineerd met de juiste toplijst, ook wel kroonlijst genoem is het een mooie aanvulling op de sfeer in je woning. Kortom, een aanwinst voor je huis. Orac CX1kroonlijst 200x6. Een attiek is een verhoging boven de kroonlijst van een gevel, die vaak het dak aan het oog onttrekt en op zijn beurt weer ter versiering is aangebracht. Lijstwerk voor het afwerken van de wand of het plafond in huis vind je bij Praxis.


Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw lijstwerk online bij Praxis. De ruimere modellen kunnen over een oude (lelijk geworden) plafondlijst heen gemonteerd. Garderobekast inclusief kroonlijst gemakkelijk online besteld bij OTTO. In Emmen is groen licht gegeven voor het sluitstuk van het Raadhuisplein. Aan het plein, waaraan ook de hoofdingang van dierenpark Wildlands en het Atlas.


Wij hebben een ruim assortiment stucwerk, waaronder orac, met een keus uit kroonlijst. Wij hebben voor elke stijl woning de juiste kroonlijst in ons assortiment. De montage van een kroonlijst is voor iedereen een makkelijk klusje,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts