vrijdag 18 augustus 2017

Glijbaan 2 meter

Vind de beste op Kieskeurig. Voordelige speeltoestellen. Vergelijk verhuurbedrijven. Meter bestel je in onze webshop. De ,meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm.

Eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6. Kies voor de kleur glijbaan die uw kind het mooist vindt en die het best bij uw speeltoestelaccessoires past. Glijbaan meter snel geleverd in heel Benelux. Het is eenvoudig te monteren op een plateau met twee schroeven. Speelgoed van bekende merken o. Als de gebruiker tot stilstand komt op de glijbaan zelf, mag de meter ingekort worden tot meter. Er mogen geen obstakels zoals hekken,.


Overcompleet omdat de kinderen er niet meer mee spelen.

Het betreft alleen de glijbaan en niet. In diverse merken verkrijgbaar! Voor de beste en scherp geprijsde speeltoestellen moet u bij Tuindomein zijn!


Glijbanen in verschillende kleuren en en lengte van 2. Deze glijbaan van ,meter is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm en is eenvoudig te bevestigen aan een speeltoestel met een platform middels schroeven. Deze super leuke buik glijbaan van Bestway is 5. U hoeft alleen de waterslang op de glijbaan aan te sluiten en glijden maar ! De glijbaan is voorzien van. Diepte is zonder glijbaan en inclusief glijbaan.


Dit schitterende speeltoestel Celina is uitgerust met een dubbele schommel van vierkant hout en een ,meter lange, rode glijbaan. SwingKing montageglijbaan - ,meter - geel. Kinderen van tot jaar oud. Dit geweldige springkussen is voorzien van diverse speelelementen en een.


Verrijk het speeltoestel met deze stevige glijbaan van ,meter aan een platform van 120cm. De balustrade wordt uitgevoerd in geperforeerde plaat en gepoedercoat. Swing King glijbaan ,meter - geel.


De leukste uitbreiding voor een speelhuisje of speeltoestel.

Deze ,meter glijbaan is geschikt voor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts