dinsdag 17 november 2015

Waterdichte koker

Waterdichte koker prijzen vergelijken. Bestel nu bij onze webshops! Ontworpen voor: diepzeeduikers, onderwatervissers, vrijduikers, snorkelaars. Geschikt voor duiken, snorkelen en zwemmen. Info over waterdichte koker.


Resultaten van zoekmachines!

Vind de beste selectie waterdichte koker fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit waterdichte koker voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Zelfbouw, een waterdichte koker voor bewaren van belangrijke survival spulletjes. Een handige waterdichte koker met halskoor zo blijven uw spullen ook op het strand droog en dichtbij u. De koker is leverbaar in de kleuren: geel, oranje, rood.


Door de sleutelhanger klik je dit handige pillendoosje snel en makkelijk aan je broeklus, of tas. In deze waterdichte pillenkoker bewaar jij je medicijnen veilig en droog. Met de sleutelhangerring bevestig je hem gemakkelijk aan je riemlus of tas.


Kokers in ALLE soorten en maten. Posters, tekeningen of kalenders: voor al het drukwerk dat u veilig opgerold wilt verzenden, vormt een verzendkoker van karton de.

Een aluminium koker waterdicht zilver. Hier past een kleine logrol in. Er zit een ring aan zodat de koker opgehangen kan worden. Een waterdichte koker met schroefdop. Ik vaar al jaren met een plat waterdicht kokertje dat je bij de ANWB-shops kan kopen voor een paar euro.


Dit hangt aan het koordje om mijn nek en zit onder mijn pak. Nu zijn deze op internet wel te vinden, maar dan veelal als relatiegeschenk te bestellen. Daar kunnen ze je vast wel verder helpen.


Ik weet dat die ook waterdichte tassen hebben voor zelfs je hele bagage,. Omschrijving: Deze waterdichte kunststof koker met deksel is handig voor dingen die niet nat mogen worden in de boot. Apparaat stekker, 230V, max. Het handige formaat van het kokertje biedt een ideale oplossing voor op reis en activiteiten in de buitenlucht. Vergeet nooit meer je medicijnen met deze.


Vind je het een naar idee om je mobieltje alleen op het strand achter te moeten laten als je de zee in duikt? Met het waterdichte zakje van Cellularline. Overboard tassen en hoezen. Ruim assortiment aan waterdichte tassen.


Beschermt tegen water, stof, zand en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts