donderdag 26 november 2015

Plintlatten

Zet de plintlatten in de grondverf, schuur ze licht op en breng de eerste laklaag aan. Lak de plinten aan twee kanten, dat voorkomt kromtrekken. De video en het stappenplan laten zien hoe je eenvoudig zelf plinten bevestigt.


Geef je vloer een mooie afwerking met rondom plinten! Koop plakplinten, parketlatten en plinten bij Kwantum! Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de vloer. Aftimmerhout, plinten, boeidelen en lijstwerk. Een ruim assortiment is verkrijgbaar bij PontMeyer voor het afwerken van uw klus.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Plintlatten met een fineerlaag van echt hout zijn niet zo duur als massief houten plinten. Maar qua uiterlijk is er geen verschil. Lijstwerk voor het afwerken van de wand of het plafond in huis vind je bij Praxis.


Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw lijstwerk online bij Praxis. Massief hout in vele soorten. Bestel het online en doe uw voordeel. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat.


Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Inzicht in de taken die verbonden zijn met woningonderhoud kan een hoop problemen besparen. De kans op achterstallig onderhoud is immers veel kleiner! Een nieuwe, complete keuken kopen is niet altijd eenvoudig.


Bij IKEA helpen we je graag bij het realiseren van jouw droomkeuken. In vier stappen begeleiden. MDF plinten in witte grondverf. Eenvoudig te monteren en overschilderbaar. Voorzie de plintlatten van een laag grondverf.


Schuur ze daarna lichtjes op en breng aan weerszijden een laklaag aan om het kromtrekken van de plint te vermijden. Een overzicht van de diverse verkrijgbare plaatmaterialen, zoals MDF-plaat, spaanplaat en werkbladen. Wil je een nieuwe onderkast voor in je keuken? Bekijk ons voordelige assortiment keukenkasten. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Een sfeervolle vloer is een visitekaartje voor uw huis. U wilt dus het liefst een kwalitatief een goede vloer.


Bij Vloerencentrum de Hoekse kunt u het doen. Een man die samen met een vriend naar bouwmarkt Hornbach gaat om plintlatten terug te brengen, ziet dat de klant die vóór hem aan de beurt is, zijn portemonnee laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts