donderdag 5 november 2015

Houten markiezen

De houten markies is een echte klassieker. Een tijdloos model dat uw gevel een stijlvolle uitstraling geeft. Vraag direct een offerte aan. Bent u op zoek naar een houten markies tegen een scherpe prijs van goede kwaliteit?


Klassieke uitstraling met moderne materialen.

Verano houten markies , grenenhout van 1e kwaliteit. Online bestellen vanaf € 29- incl. Kwaliteit markiezen , screens en knikarmschermen. Altijd een zonweringsbedrijf in uw buurt!


Onze markiezen worden op traditionele wijze van hout gemaakt. Geef je huis een authentieke uitstraling met Ambiance. Stel uw markies samen op de website en ontvang binnen werkdagen een offerte.


Een markies biedt optimale bescherming en vormt een verfraaiing van de gevel van uw woning.

Op zoek naar markiezen prijzen? Gemiddeld kosten markiezen rond de € 6- € 9per stuk. Kies je voor een unikleur of voor strepen? Houten en aluminium markiezen. Bekijk de aanbiedingen en kom eens langs.


Alleen het beste kwaliteit hout wordt geselecteerd voor het vervaardigen van de houten frames en kappen. Wanneer mensen aan markiezen denken komt al gauw het woord duur in gedachten, maar dat hoeft niet zo te zijn! Ondernemer Nol Veldman begon met het maken van houten markiezen. De bescheiden activiteiten van destijds vormen de basis van het maken van houten markiezen van nu. De markies fungeert uitstekend als zonwering en is daarbij absoluut een aanwinst voor je woning.


De Zonweerder, is de expert in het. Een houten is opgebouwd uit een aantal latten die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval.


De traditionele markies wordt gemaakt van houten latten en een houten omkapping. Markiezen geven uw huis karakter en stijl. Bij de fabricage van de markiezen maken.


Voor velen nog steeds de mooiste vorm van zonwering!

Van welke kant de zon ook komt, een markies. De zon die van de zijkanten invalt, wordt uitstekend geweerd terwijl het zicht naar. TECHNISCHE GEGEVENS HOUTEN MARKIEZEN MARKIESGERAAMTE Voor het geraamte van de markiezen gebruiken wij eerste klas vurenhout of hardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts